יש לי תרופה לגמגום

• פותח הנושא s4055
  • פורסם בתאריך

s4055

New member
יש לי תרופה לגמגום

אני אישה בת 40+ שהתחלתי לגמגם מגיל 8. בגיל 19 עברתי טיפול בדיקור סיני. בזמן הטיפול התופעה החריפה אבל אחרי זמן מועט הגימגום ממש ירד לאפס. היום במצבים קיצוניים אני מגמגמת אבל זה ממש קל וכמעט שאינו מורגש. בני בן 15 עבר לפני שנתיים את הטיפןל הזה ובאחרי הטיפול הוא נאם ודיבר ממש נהדר לפני 150 איש בבר-מצוה שלו. אפשר לנצח את התופעה (שאצלי היא תורשתית ) בהצלחה

ron543

New member
יש עוד תרופה

זה יותר טיפול פרימיטיבי בעצם אבא שלי קרא איזה מאמר על טיפול בגימגום בימי הביניים והטיפול הוא בעצם לשים אבני חצץ בפה וזה יעזור לך לא לגמגמם וצריך להישאר עם זה כמה ימים ואז שאתה מוציא אותם הפה כבר רגיל לדבר בצורה כזאת ואתה לא מגמגם אבל לא ממש ניסיתי את זה , זה רק מתוך המאמר

shuky63

New member
זה מהמתולוגיה היונית.דמוסטנס

המגמגם התגבר על גמגומו בכך שמילא את פיו אבנים וצעק מול גלי הים. הוא הפך לגדול הנואמים של יון

רומאו22

New member
כמה זה תוך זמן מועט?

כי ניסתי גם את הטיפול הזה דיקור סיני וזה לא ממש עזר בלשון המעטה...

shuky63

New member
זו הבעיה בהמלצות לטפולים בגמגום.

שאין טפול אחד שעובד טוב על כולם. אם אפשר להשתכנע שהכותבת ובנה באמת עברו את הטפול בהצלחה,אולי שווה לנסות אם זה לא כרוך בהוצאה אסטרונומית. הבעיה היא שזה לא ברור. מי שמכיר את התוכנית יצאת צדיק,לתוכנית יש פורום באינטרנט ויש שם הרבה הודעות של אנשים שכותבים:היה אצלי טכנאי אמין וזול וזה השם והטלפון שלו.אתה אף פעם לא יודע אם זה אמת או שמדובר בטכנאי בעצמו שכותב שם לצורך פרסום בחינם.

רומאו22

New member
גם שלא כל כך

ברור איך הדיקור סיני הזה יכול לעזור? אולי S4055 תוכל להסביר יותר איך הדיקור סיני עזר לה בדיוק..

הדיקור הסיני עובד

וזה מוכח, השאלה היא רק מה מידת השפעת הטיפול לאדם זה או אחר. הדיקור עובד בשיטה פשוטה של מניפולציה של אזורים מסוימים במוח ע"י גירוי נקודות בגוף ע"י מחטים דקיקים. זה מוכח מדעית שע"י גירוי נקודות מסוימות בכף הרגל, לדוגמא, ניתן להפעיל באופן מלא אזורים פונקציונאלים נרחבים במוח, ובינהם תחומים האחראים על הדיבור. אולם, חשוב לציין, שגם טיפול זה כמו רבים אחרים, בבעיה סבוכה כמו 'גמגמום' הנו אינדיבידואלי מאד ובעל יעילות שונה כלפי כל אחד המטופלים. יש אנשים שטיפול זה יהיה בבחינת מזור ל'מחלתם' ויש אנשים שהטיפול יסב להם שיפור מזערי שיתכן ולא יורגש כלל. ולגבי החצץ בפה- עד כמה שמגוחך זה לא ישמע, יש עדויות חיות להצלחתה של שיטת הריפוי הפרימיטיבית הזאת. לכן, עוד הפעם זה רק מוכיח שאין לפסול אף טיפול ואף 'תרופת פלא' משום שגם הדבר הביזארי ביותר יכול להיות בעל תועלת רבה לאנשים מסוימים.

למעלה