יש לי תמונות של כוכבי השמיניה מהופעה בקיץ. רוצים שאני אעלה את התמונות בערב
ל לולי7 New member 2/1/06 #1 יש לי תמונות של כוכבי השמיניה מהופעה בקיץ. רוצים שאני אעלה את התמונות בערב
ל לולי7 New member 2/1/06 #4 הנה תמונה שנייה ולצערי אני לא מוצאת עוד תמונות למרות שצילמתי איזה 50.....
ה הגולש באינטרנט New member 2/1/06 #5 ערוץ הילדים התחרפנו =/ ../images/Emo185.gif עכשיו באתר שלהם יש אפשרות לבחור HOT או YES,אני בוחר הוט,נכנס ליס,בוחר שוב פעם הוט נכנס שוב פעם ליס עושה רענן נכנס להוט,רוצה להכנס לפרק 62 חוזר לדף הראשי =/
ערוץ הילדים התחרפנו =/ ../images/Emo185.gif עכשיו באתר שלהם יש אפשרות לבחור HOT או YES,אני בוחר הוט,נכנס ליס,בוחר שוב פעם הוט נכנס שוב פעם ליס עושה רענן נכנס להוט,רוצה להכנס לפרק 62 חוזר לדף הראשי =/
T ThE SuPeRsTaR GiRl New member 2/1/06 #6 תראה... בקשר לרענון זו סתם בעיה במחשב שלך,בדקתי הרגע.בקשר לפרקים את צודק ובגדול
ה הגולש באינטרנט New member 2/1/06 #7 צודקת ../images/Emo185.gif הרענון כנראה היה משהו אצלי,הפרקים בטח יתוקן..אבל עדיין..שיבדקו לפני שהם מעלים..
צודקת ../images/Emo185.gif הרענון כנראה היה משהו אצלי,הפרקים בטח יתוקן..אבל עדיין..שיבדקו לפני שהם מעלים..