שרית והשועלים
New member
יש לי תהייה...
ואני מקווה שלא תסכלו אותי על זה שפתחתי הודעה חדשה. אני לא יודעת כל כך מה הולך בפורום הזה עם ההודעות אז אני נזהרת.. P: אממ ככה- שוטטתי לי עכשיו ברחבי הפורום [אה כן.. שכחתי להגיד שאני חדשה] ויש לי פשוט כמה דברים שאני רוצה להבין. דבר ראשון- בני כמה אתם לעזאזל?!!? [זה פשוט מעניין ונחוץ מדי
] דבר שני- הבנתי שהיתה איזה בעייה עם ההנהלנ והיא לא העלתה את השאלות של עלמה ואני יודעת שזה לא בשליטתכם אז רק רציתי לשאול אם יש איזה מייל שאפשר לכתוב להם על זה, או שאולי המנהלים או מישהו עשה עם זה משהו?! [אין לי מושג מה הנהלים עם זה והאמת שזה די חשוב לי הראיון הזה
דבר שלישי- רציתי לבהיר לעצמי משהו.. הדף הראשי של הפורום פעיל?! כאילו.. כל התמונות.. רשימת אייסיקיו.. וכל מיני כאלה- אפשר להגיב להם?! בעצם זה לא משנה אם אפשר, זה עוזר שמגיבים עליהם בכלל?! כי נגיד לי יש מלא תמונות של עלמה.. מצדי להעלות אותן לגלריה אבל אני לא יודעת איך ואם זה פסדר.. טוב לא יודעת שימו לב מה השעה.. אני ערה כבר כל הלילה גאד דמאט. אם יהיו לי עוד שאלות\תהיות אני יכתוב אותן בשרשור הזה. תודה ביי
ואני מקווה שלא תסכלו אותי על זה שפתחתי הודעה חדשה. אני לא יודעת כל כך מה הולך בפורום הזה עם ההודעות אז אני נזהרת.. P: אממ ככה- שוטטתי לי עכשיו ברחבי הפורום [אה כן.. שכחתי להגיד שאני חדשה] ויש לי פשוט כמה דברים שאני רוצה להבין. דבר ראשון- בני כמה אתם לעזאזל?!!? [זה פשוט מעניין ונחוץ מדי