יש לי תאוריה../images/Emo58.gif
אתם מוזמנים לכתב תגובות כמובן או לכתוב תאוריות משלכם
אווקי: דבר ראשון זה על שתי דמויות עיקריות(הם דמויות שמשפיעות רבות על הסדרות[טוב כולם משפיעים על הסדרה אבל לא נורא
]) לינדרמן-באמת ללינדרמן יש כוח אבל לפי דעתי הוא לא רואה את העתיד או משהו כזה. באיזה פרק סימון אמרה שלינדרמן מעריץ גדול של הציורים של האייזק נכון?אז הצצתי קצת בתמונות של פרק 19(אל תדאגו אני לא יספר מה יש שם..) שאלה(רטורית
):איך לינדמן יודע שנייתן יגיע לבית הלבן?לפי הציורים של אייזק!אולי יש כמה ציורים שעדיין לא הראו לנו? פיטר(
)-לפי דעתי פיטר באמת יתפוצץ. בפרק 12 כמה רגעים לפני שהוא יתעורר הוא חלם את החלום שהוא מתפוצץ קצת אחרת:נייתן לא מוכן לעזוב אותו וכנ"ל גם סימון ואז שתיהם הופכים לרסיסים.ואבל פיטר אומר משהו לנייתן,הוא אומר:אני לקחתי את הכוח שלו,אני לא יכול לשלוט בזה(אין לי כוח לכתוב באנגלית
)אז אולי איכשהו הוא יפגוש את טד יספוג את הכוח שלו ולא יוכל לשלוט בזה? ובנוגע לסימן הזה שדומה לDNA:בפרק 2 רואים אותו במלא מקומות:הציורים של אייזק שרואים כשהירו נכנס לדירה שלו ורואה אותו מת,על חוברת הקומיקס איפה שרואים את הירו בכיכר טיימס יש שם שלט קטן עם הסימן הזה,בבריכה עם מאט והילדה הקטנה. אולי זה תיאוריה קצת דפוקה כנראה נחיה ונראה
אתם מוזמנים לכתב תגובות כמובן או לכתוב תאוריות משלכם