יש לי שתי שאלות

יש לי שתי שאלות

יש לי את כל הדיסקים של אביב חוץ מחלולים והאוסף. את חלולים אני אקנה באיזשהו שלב. 1. האם יש מה לקנות את האוסף? יש שם משהו שאין בדיסקים? 2. איך חלולים? הבנתי שהוא לא כל כך הצליח. למה זה?

חלולים וירח מלא

חלולים הוא דווקא אחד הדיסקים האהובים עלי (למרות שאני אוהב את כולם) הוא הדיסק הכבד ביותר של אביב- ולכן הוא לא הצליח יחסית, כי הרוב אוהבים את שירי האהבה המלודיים.. ירח מלא הוא אוסף, אבל בדיסק השני יש שירים שנגנזו, ואביב החליט להוציא אותם באוסף. שלך DEATH

תודה רבה

אתם מוכנים בבקשה גם לכתוב מה דעתכם על האוסף וחלולים? אם הם שוים קניה? אני רוצה לשמוע כמה דעות...

בטח

חלולים דיסק באמת נורא קשה לוכח זמן להיתרגל אליו....בהתחלה הוא מעצבן הוא נורא קשה וחודר.... והאוסף....יש שם שירים נורא יפים(בדיסק השני) חבר, הגירסאת אולפן של לבכות לך(במיכתב יש את מה שהיה בעצרת)ועוד...

KoKolita

New member
חלולים זה דיסק מדהים...

השינוי הזה באביב - הצד היותר כאסחתי שלו הוא אומנם שונה אבל ברגע שמאזינים למוזיקה ולמילים יותר - הוא נגלה כבאמת דיסק יפההה... עם שירים עמוקים ואמיתיים.. אז מאוד מומלץ לקנות! וירח מלא גם מגניב.. יש בו שירים שלא היו בשומקום אחר, וכדאי להקשיב להם.. סיוון

Piccolo

New member
ואם כבר מדברים על חלולים...

איזה מהשירים שם הכי אהבתם?

M o r t i c i A

New member
אולי אני יהיה לא מקורית...אבל...

סופרסטאר...קיום הוא אחד השרים שאני יותר מתחברת עליו... השיר הכי אהוב עליי היום...-רוק אמיתי...

niraf

New member
בעיני הכי יפה

בדיסק זה עליסה.... שיר ענק עם לחן ענק...

Yael Floyd

New member
חלולים זה אחד הדיסקים הכי טובים שלו

תכלס כולם דיסקים אדירים ושווה לקנות כל אחד מהם, אבל אני באופן אישי הכי התחברתי לחלולים. הוא הכי אמיתי שאפשר. והאוסף גם שווה, יש שם את אבא תרנגול, רכבת העמק, עניין, פרפר, משל הממ.. נראה לי שזהו, אבל בכל מקרה- חלולים מומלץ!

אני..

עליסה
סופרסטאר
ולילה
הכי את לילה

אז ככה...

1. יש טעם לקנות את האוסף קודם כל בגלל גרסאות מיוחדות שמופיעות כמו האם להיות בך מאוהב ומרד הדמעות שלדעתי ממש ענק באוסף..חוץ מזה יש שירים שלא היו באף דיסק כמו סוף העולם רכבת העמק נערי החוף אבא תרנגול חבר וכו´ בקיצור האוסף ממולץ חוץ מזה יש את שנינו שווים בהופעה ממש י-פ-ה 2. חלולים זה דיסק אדיר מאוד חזק דיי פוליטי השיר שהכי אהבתי משם זה מתים משעמום ועליסה ובל נשכח את בום-בום שגם היה מדהים...!!!!!!!!!!! גלי שאוהבת (כמעט) את כולם!!!!!!!

למעלה