יש לי שתי שאלות

michali12

New member
יש לי שתי שאלות

עד איזה גיל/משקל אפשר להישתמש במינשארי בתנוחת ערסול? ואיך מנסים להרגיל למוצץ בגי חודשיים?

תשובות

לגבי המנשא, זה מאוד תלוי בגיל ובמשקל ובסיבולת הגב שלך. אני מניחה שכל עוד זה נוח לילד, זה מנעולה,,, הוא כב יודיע לך כשזה לא יתאים. לגבי המוצץ, אני הרגלתי למוצץ מגיל חודש בערך. לא היה קל וגם עכשיו אי אפשר לומר שהיא ממש מתה עליו. קודם כל, ניסיתי לשים אותה עלי ולתת לה מוצץ (אחרי האוכל כך שבטח שהיא שבעה), כדי לתת לה הרגשה חיובית (עם החום שלי והכל). לאט לאט , אחרי כמה פעמים כאלה, הקפדתי שכל יום תהיה לה קצת חוויית מוצץ. בסוף היא מסכימה להירדם אותי
אגב ניסינו כמה סוגי מוצצים, מה שבסוף עבד הכי טוב זה מוצץ הגומי של nuk, ואחרי שהיא התרגלה אליו, היא הסכימה לקחת גם את האוונט

חמפון

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifכל כמה זמן אתם מחליפים מוצ

מוצץ? אנחנו כל שבועיים שלושה

T noki

New member
אתם קונים מוצץ חדש כל 2-3 שבועות?

למה? אם המוצץ במצב טוב, כלומר לא קרוע ולא בלוי, אין סיבה להחליף בתדירות כל כך גבוהה.

חמפון

New member
אבל זה כל הזמן בפה אולי משתנה לו

המבנה אנחנו מ/שתמשים - ב"טומי טיפי" - מגומי פשוט יש לי הרגשה שהם קצת מתנפחים אחרי כמה זמן

michal@gal

Active member
מנהל
הגומי באמת לפעמים מתנפחים

ומאבדים צורה. עם הסיליקון זה לא קורה.

IcNיה

New member
למה, בעצם, המוצץ כל הזמן בפה שלו?

אני שואלת ברצינות, כי אף פעם לא הצלחתי להבין, מאיזו סיבה יש תינוקות, שמוצץ באופן קבוע נמצא בפיהם.

michal@gal

Active member
מנהל
משתמשים במינשארי

בתנוחת ערסול כמה שנוח לכם, ועד שהתינוק גדול מדי בשביל התנוחה הזאת. אני עברתי לתנוחת פנים אל פנים בערך בגיל חודשיים, אבל כשהיה נרדם במנשא, הייתי מעבירה לערסול עד לגיל 8-9 חודשים. כדי להרגיל למוצץ, פשוט מציעים את המוצץ שוב ושוב עד שהוא לוקח. אני נתתי את המוצץ בסוף ההנקה, כשהוא כבר לא רצה לאכול, אבל עדיין רצה למצוץ.

למעלה