יש לי שתי שאלות

wommer

New member
יש לי שתי שאלות

-מי רשם את stairway ro heaven? -שמעתי מחבר שלי על זה שג'ימי פייג' הוא חובב שטן, האם זה נכון...?

Chopstick

New member
לא הייתי אומר חובב..

סוגד! זה ידוע שג'ימי פייג' דוגל בסגידה לשטן וזה מתבטא בהרבה שירים של לד זפלין (מעיר תפורום, בחייאת)

jimorrison

New member
צודק!

זה ברור שג'ימי והשטן היו חברים קרובים למה אתה חושב שיש לו דרקון על המכנס? או שהוא דומה למיסטר בין? אהאהאה? חשוד ביותר

בוודאי! :]

הכל מתחיל ביום קייצי אחד.. יקיר ליבנו ג'ימי פייג' ישב לו בארגז החול ובנה גיטרה מקוביות. לפתע עף חול רב לעינייו.. הילד החדש בגן- השטן- זרק על ג'ימי חול. ג'מי שלנו התעצבן כמובן.. אך לפני שהספיק לזרוק לשטן קוביה בראש- הציע לו השטן הצעה שאי אפשר לסרב לה.. ג'ימי שלנו יתן לשטן את נשמתו.. ובתמורה- השטן ייתן לג'ימי...... סוכריה על מקל
(מה? ג'ימי היה בן 4! -_-) השנים חלפו וג'ימי והשטן נותרו ידידים קרובים... פעם בשבוע שניהם הולכים למשחק פוקר פרוע עם אלוהים.. (כזכור לכם, במהלך משחק "אמת או חובה" של ג'ימי-השטן-אלוהים גילה ג'ימי לשניהם כי הוא עובד כפיליפינית פעמיים בשבוע על מנת לממן את התמכרותו הנוראית ל... סוכריות על מקל.
. אותו משחק גם הוביל להתעללות הממושכת של אלוהים באיוב.. משימת "חובה" מצד השטן וג'ימי...) וזהו. מקווה שעזרתי

wommer

New member
אבל הקטע הוא...

שהיה ביני לבין חבר שלי ויכוח בקשר לstairway to heaven האם זה נכון שהם עשו את זה בכוונה הקטע של השטן?

jimorrison

New member
יש כאלה שחושבים שכן ויש כאלה שלא

אני בצד של הלא נכון וזה סתם שטויות

wommer

New member
גם אני...

כמה שג'ימי פייג הוא אדם ענק, לא נראה לי הגיוני שהוא יחשוב על לכתוב שיר במהופך בכוונה...
חוץ מזה, מי באמת כתב את השיר?

jimorrison

New member
אתה לא חייב להיכנס אם לא טוב לך

אף אחד לא חייב לך כלום ד"א רוברט וג'ימי כתבו את השיר

למעלה