יש לי שתי שאלות....

adii1201

New member
יש לי שתי שאלות....

1)אתם יודעים על איזושהיא הופעה שאמורה להיות ביום שישי הזה בערוץ הגרמני RTL? כי אני זוכרת שנכנסתי להצביע אבל הבעיה היא שאני לא זוכרת איך קוראים להופעה ויכול להיות שישדרו אותה בטלוויזיה.... תודה רבה!!!! 2)מה יש בדי וי די שמצורף לדיסק השלישי של אנה? האם זה סתם כל מיני קטעים או שזה קשור למחלה שלה? אני רוצה לדעת האם שווה לקנות.. תודה מראש!!!!!!!

FreakOfNature

New member
הDVD המצורף ממש מגניב - יש בו

אלבום תמונות ו- making of של האלבום (באולפן הקלטות)

mattttan

New member
../images/Emo26.gif

אין לי מושג לגביי 1... אבל לגביי 2... הDVD הזה הוא העיסקה הכי משתלמת! הוא ממש שווה... קניתי אותו ואני לא מצטער לרגע.. יש בו מלא דברים. יש בו את המסע הופעות שלה. ויש בו חלק שהוא כמו יומן שבו מתועד תהליך העשייה של השירים המרכזיים שלה מהאלבום, וכן.. יש שם גם חלק על המחלה שלה, אבל זה לא הכי מרכזי. זה שווה! את רואה ומבינה יותר טוב את מי את מעריצה ומבינה כמה אנסטסיה בחורה מדהימה! אגב.. אני גם קניתי את הDVD של The Video Collection והוא גם שווה בטירוףףףףף.......

adii1201

New member
מצאתי מצאתי מצאתי!!!!!!!!

תקשיבו ביום שבת (נכון שיש צום..) יש הופעה שלה ושל בראיין אדמס בערוץ RTL (אם יש לכם יס זה ערוץ 120) עכשיו קוראים להופעה כוכב שביט 2004 בכל מקרה זה ב- 16:45 ויש שידור חוזר ב- 2:45 (נראה לי...) בכל מקרה אפשר להקליט או לראות בלילה.... דרך אגב זה טקס פרסים משהו א יכול להיות שהיא כאילו תזכה בפרס... בכל מקרה אם יש לכם את הערוץ תהנו!!!! צום קל וגמר חתימה טובה!!!!

למעלה