יש לי שתי שאלות

kick ass70

New member
יש לי שתי שאלות

קודם כל איך וגיטה וגוקו הצליחו להתפרק מהפיוזן שלהם עם העגילי קאיושין? וראיתי באיזה מקום שכתבו שהשיער של הסאיינים לא גדל או לא משתנה משהו כזה אבל השיער של גוהן כל הזמן גדל והוא גם הסתפר כשהוא היה גדול... וגם השיער של גוטן כשהיה קטן היה כה כמו של גוקו אבל כשהוא היה גדול יותר אז הוא נהיה ארוך ככה למטה... והשיער של טראנקס הוא בכלל לא ניראה כמו של סאיינים והוא לא גדל קיצור בלגן!!

URNFS

New member
טוב

אז בגלל שכל מי שאמרת הוא חצי סאיאן,אז השיער שלהם גדל.בקשר להפרדה של גוקו ווג'יטה,פשוט תראה את הסדרה ^^

ssj38

New member
תיקון: לא סדרה אלה אנימה

ועם כבר אנימה אז זאת אנימת קודומו ועם הוא שאל תגיד לו כבר אז פיוז'ן פוטרה יכול להתפרק ביקום אחר ובתוך בוו יש יקום אחר.

URNFS

New member
מה הקשר לזה שזה אנימה?

סדרת אנימה >_> זה שאתה יודע משהו זה לא אומר שאתה חייב להראות לנו שאתה יודע גם בלי קשר לנושא.

omrisupersayan

New member
בואנה אתם לא יכולים לענות לו???

אז למה יש את הפורום חוץ מזה גם אני רוצה לדעת

1)וג'יטה וגוקו התפרקו בתוך בו

ובתוך בו זה מימד אחר ובגלל זה הם הצליחו להתפרק! 2)גםא ני לא יודע זה לא מובן לגוהן השער צומח ולגוטן לא...

gokussj2

New member
אוקי תשובות..

תשובה ראשונה כל הילדים של גוקו ווג'יטה הם חצי סייאנים בגלל זה השיער שהלם משתנה גם של גוטן בסוף דרגון בול נהיה ליפה תשובה שניה הפיוז'ן של הפוטרה מתבטל כשווג'יטו נמצא בתוך בוו לא בגלל שזה מימד או יקום אחר אלא בגלל שבתוכו כללי הפיזיקה שונים-ציטוט מהסידרה ווג'יטו שם על עצמו מגן אנרגיה כשהוא נבלע כדי שבוו לא יעכל אותו אחרי שהוא הגיע למקום בטוח יותר הוא הוריד את המגן ואז כללי הפיזיקה שבתוך בוו השפיעו עליו והוא התפצל חזרה לגוקו ווג'יטה

kick ass70

New member
אוקי

ואני ראיתי את כל דרגון בול זי פשוט לא ממש הבנתי..

Brolly

New member
לגוטן השיער צומח, פשוט לא רואים את

זה בסאגה הזאת בסאגה האחרונה גוטן עם שיער ארוך אם אני זוכר נכון...

למעלה