יש לי שתי שאלות

Blade2

New member
לגבי מה שכתוב בתנ"ך

אני לא זוכר איפה זה כתוב בתנ"ך (קראתי את זה שם, אני לא זוכר איפה, יכול להיות שזה בתורה איפהשהוא) אבל היה איזה אחד בשם אוֹנָן, שלפי מה שכתוב שם אם אני זוכר נכון השחית את זרעו או משהו כזה ומת בגלל זה. אני לא זוכר את הסיפור המדויק, תבדקו אם בא לכם. לי, בתור אתאיסט וחילוני, הסיפור הזה לא ממש משנה לי בחיי הפרטיים, אבל אני מביא אותו כאן לצורך הדיון.

Get up kids

New member
חברה אנחנו בפורום חלומות צלולים

אז בבקשה די ים הענייני דת GUK

Hurakano

New member
אבל אנחנו מדברים על עינייני דת

שקשורים בחלומות צלולים
אפשר לא ?

liquidream

New member
אני רק מתלמד עדיין אבל

זה מה שהבנתי בינתיים: האנרגיה שאנחנו מעוררים באמצעות מין היא אחת החזקות אם לא הכי חזקה. אצל הגבר זה מתבטא בהתגייסות כל תא בגוף למאמץ רגעי שבו תועבר תמצית מיטב הגנים לאשה למטרת יצירת אדם חדש. כשהמטרה היא פרו ורבו- ברור שפליטה היא רצויה וחיובית אבל אי אפשר להתעלם מאובדן האנרגיה שבעקבותיה. יש גם כל מיני מינים בטבע שהזכר מסיים את תפקידו בחיים עם ההפריה- ואכן מלבד ההנאה שבאורגזמה - כל מי שקצת מתבונן בעצמו יכול להרגיש מין מוות קטן עם כל פליטה. במזרח יש אלפי שנים של מחקר בנושא ויש מערכות שלמות של טאנטרה וטאו שמלמדות את הגבר להבחין בין האורגזמה המתבטאת בהתכווצות הערמונית לבין הפליטה. הרעיון הוא לעורר את האנרגיה המינית אבל לא לרוקן אותה אם לא מנסים להפרות. במקום זאת- יש חלקיק שניה קריטי בין כיווץ הערמונית לפליטה שבו צריך למשוך את האנרגיה המינית פנימה במעלה עמוד השדרה עד למוח ואז להוריד אותה במסלול אחר למטה וליצור מעגל. בזוג עם הרבה אימון- הרעיון הוא שאפשר ליצור מין שמיניה כזאת של אנרגיה בין הגבר לאישה שבשיאה (כך אומרים) יש הינמסות של שני הגופים לגוף אחד מחובר, לאובדן אגו ולהארה. ברמה יותר ארצית היתרונות הם יכולת של הגבר להמשיך במין ללא הגבלה ולחוות מספר רב של אורגזמות וכן נאמר ששימור וניצול האנרגיה המינית תורם ליתר חיות, בריאות ותחושת הרמוניה. שווה לנסות לא?

KEiN

New member
Nice ../images/Emo13.gif

אתה מכיר את רפיק (תמיר) קמחי?

liquidream

New member
לא אישית אבל כן - יצא לי לראות

אותו כמה פעמים- אבל לא בדיוק בהקשר של טאנטרה.

shabaz

New member
ואם יורשה לי להוסיף...

אתה יכול לשמור את האנרגיה של האורגזמה וזה גם מסביר את זה שאתה יכול לטחון נקבה במשך המון המון המון זמן... ואתה גם יכול לשמור את המצב של האורגזמה ולהרגיש אותו בכל הגוף! עד 10 דקות שלמות <<אם לא יותר>>, וכאשר אתה עושה את זה מספיק זמן, אתה יכול להעלות את התחושה של האורגזמה כאשר אתה עושה מדיטציה...וכמו שאתם יודעים, אפשר לעשות במשך ימים מדיטציה... וכל פעם שנגמרת האורגזמה מחיים אותה מחדש...זה פול זמן של אורגזמה...

KEiN

New member
ליזרד ידידי

דווקא ממך ציפית ליותר... הרי זה לא כמה רחוק אתה מגיע- זה איך אתה מגיע (ואני רציני פה)... ובכלל כלום לא קיים...

L i z a r d

New member
אני לא מצדד בטנטרה יותר מדי

אבל אני יודע שמי שהחיפוש שלו בטנטרה זה אורגזמות ארוכות, "טחינה" של אישה כמה שיותר זמן ושאר שטויות אנוכיות לא יגיע עם הטנטרה לשום מקום ואני בספק אם בכלל יתקדם בה ל"השגים" כלשהם.

למעלה