יש לי שתי שאלות...

איז

New member
יש לי שתי שאלות...

אבל אל תתקפו אותי על ההתחלה... אני שואל בתמימות...
1. יש גראנג´ ישראלי? 2. קראתי פה כמה הודעות, ואתם אומרים שכל הלהקות כמו קריד הם רק מנסים לחקות את ה-להקות, כמו נירוונה ופרל ג´ם. אני לא כל כך מבין מה אתם רוצים, אם זה הסגנון שהם רוצים לשיר בו, זה זכותם, וזה שהיו להקות יותר מוצלחות ששרו באותו סגנון ואז התפרקו כי הסולן שלהם התאבד (אהמ.. קוביין), זה לא אומר שכל מי ששר באותו סגנון הוא חקיין. אולי לא הבנתי את הכוונה שלכם - אז תסבירו... תודה

DrunkGoat

New member
יש הבדל בין לחקות ולשיר\לנגן בסגנון

גראנג´ הוא זרם שבו לכל להקה יש את היחוד שלה, והמשותף לכולן הוא התרבות. קריד מחקים, לחלוטין, את פרל ג´אם. אפילו לסולן יש אותו קול. ניקל באק מחקים, לחלוטין, את נירוונה.

קריד לא מחקים את פרל ג´ם..

אם תקשיב טוב לדיסקים שלהם תראה שחוץ מהקול של הסולן,הם לא דומים בגרוש לפרל ג´ם. אם כבר "דומים", אז לסטון טמפל.

DrunkGoat

New member
אממ, אז הם מחקים את סטון טמפל...

שאגב, על סטון טמפל אמרו שהם מחקים את פרל ג´אם...

אתה באמת חושב שסטון טמפל...

חיקו את פרל ג´ם? לא יכול להיות, כי הדיסקים הראשונים שלהם יצאו בערך באותו זמן. סטון היו הרבה יותר כבדים וחזקים מפרל ג´ם.

DrunkGoat

New member
הדיסק הראשון של...

סטון טמפל יצא ב-92, שנה אחרי טן. טוב זה לא הוויכוח, ככה בזמנו המבקרים אמרו עליהם, קראו להם Clone temple pilots.

HoLy Cow

New member
סטון וקריד לא מחקים את פרל ג´אם!

נו באמת! כבר נשבר מזה! חוץ מהסולן הם לא כותבים אותם תכנים, נראים אותו דבר ומנגנים אותו דבר. מה אליס מחקים את גאנז? סאונדגארדן מחקים את דרים? אז אדי וודר מחקה את אלביס!

Skate is Back

New member
וניקבלבאק מחכים את נירוונה???

אולי הסולן קצת דומה לקורט,אבל ממש קצת,אבל בקול אין שום קשר והמוזיקה שלהם בכלל לא דומה למוזיקה של נירוונה

מישהו אמר ש...

ניקלבק מחקים את נירוונה? לא ראיתי,אבל גם אם כן,זה ממש לא נכון-ניקלבק ממש גרועים, יש הרבה להקות שמושפעות מנירוונה, אבל אף אחת מהן לא "הצליחה" לחקות אותה באמת. ליגה אחרת מה שנקרא.

Skate is Back

New member
תסתכל בהודעה השנייה של דראנק גואט

בשירשור הזה.זה מה שהיא (או שאולי זה הוא?) כתבה בסוף ההודעה משפט שבכלל לא מובן לי...

DrunkGoat

New member
סאונדגרדן קיימים לפני דרים,

וסאונדגרדן בכלל לא קשורים אליהם.

badphish

New member
ציניות....

אני יודע שהם קיימים לפניהם ואני יודע שאין בניהם שום קשר חוץ מזה שאת דרים אנני פשוט אל אוהב בניגוד לסאונדגארדן אחת האהובות עליי... פשוט מי שהגבתי להודעה שלו כתב את זה וזה נורא שיעשע אותי...

DrunkGoat

New member
טוב, יש לי כמה הבהרות:

נראה שלא הבנתם מה התכוונתי. אני לא אומר שניקלבאק או קריד נשמעים בדיוק כמו נירוונה או פרל ג´אם. אני רק אומר שהם הרבה מעבר ל"מושפעים" מהן. חוצמזה, כל שאר ההשוואות כמו דרים וסאונדגרדן בכלל לא במקום. ובקשר לסטון טמפל, הם כן מקוריים, לא אני אמרתי שהם מחקים את פרל ג´אם, רק אמרתי, שבדרך אגב, אמרו עליהם שהם חיקו את פרל ג´אם.

DrunkGoat

New member
ובקשר לשאלה הראשונה שלך...

נסה Guidance, Onion god, Lady Macbeth (ככה כותבים ליידי מקבת´?)

Cheezus

New member
יש לי שאלה כזאת:

בואו נניח שאתם אוהדי גראנג´ שרופים, ועכשיו, בשנת 2002 מחליטים להקים להקה- לא הגיוני שיהיו בה איזכורים סגנוניים ומוזיקלים של גראנג´ ולהקות גראנג´ שאתם אוהבים ומושפעים מהם מנטלית? עובדה שגם להקות הגראנג´ הגדולות מושפעות מלהקות גדולות אחרות. אין מוזיקאי שמושפע רק מעצמו, פשוט אין. אז בגלל שהגראנג´ כבר די נגמר אז כל להקה שיוצאת יוצאת מחכה את הגדולות, אם היא דומה קצת לגראנג´. אבל זה טבעי, זה לא יכול להיות אחרת.. אז סקוט סטאפ יודע לשיר כמו אדי וודר ויש להם קול דומה, והוא מושפע מפרל ג´ם- אז הם יוצאים דומים.. זה תהליך מוזיקלי טבעי.

Skate is Back

New member
חוץ מזה שגם הגארנג´ היה מורכב

משילוב של כל מיני סיגנונות וככה הלהקות של היום לוקחות חלק מהסגנונות שהרכיבו את הגארנג´ אז בטח שיהיה משהו דומה בינהם זה לא אורמ שזה חיכוי

למעלה