1. השיר שני מקסיקנים במקור של מאיר אריאל ושוטי הנבואה חידשו אותו 2. וואלה לא יודע, אני משער שהוא לא מאמין בכל הקטע של תקשורת? ניחוש פרוע מי כתב את מי שם ידו? אם זה הוא זה מסביר את הכל
1. השיר שני מקסיקנים המקורי הוא של מאיר אריאל ז"ל המדהים... כמובן שהשוטים עושים אותו בגירסא מעולה ואני לא מוצאת את המילה אבל אולי יותר קופצנית(?) שמחה(?) אבל צריך לשמוע גם את הגירסא של מאיר... הם עשו קאבר לשיר בערב זיכרון למאיר אראיל... 2. ולגבי הכרמלי...אוקיי אז דבר ראשון זה לא עידן זה עמית! עמית לא מראה את הפרצוף שלו... והוא כן מראה , אני לא מבינה למה אתה אומר שהוא לא מראה..=/ יכול להיות בגלל התמונה ובגלל הקליפ אבל זו תמונה שצולמה בקליפ אז מן הסתם שהוא לא יראה את הפרצוף כי הוא לא הראה אותו גם בקליפ ואת זה חופשי לא הבנתי גם אני.... פשוט תסיק מזה שאולי הבן אדם לא אוהב להיחשף או משו...
כן קראתי .... אבל אני בטוחה שזה לא היה בדיוק בכוונה... אני לא חושבת שעמית "מסתתר" או משו... אני בטוחה שזה צירוף מקרים או משו... חוצמזה- מה אכפת לך מזה? אם הבן אדם לא רוצה שיראו אותו אז שלא יראו...אולי הוא ביישן?! =/
דבר ראשון הם כתבו שרובם לא רואים טלויזיה כמעט כי יש שם דברים שהם לא אוהבים...(סקס וכל האלה)... ובקשר ללהקה...אני לא מבין...בהופעות עמית רק שר (לפעמים עם קלאסית אבל לא תמיד) ויש בסיססט חדש...ובתמונה אין אותו...
אמממ...רואים שזה בכוונה...הוא עם בד לבן על כל הפרצופ ובכל תמונה הוא דואג להסתיר את עצמו במין דרך אומנותית שכזו..הוא כיילו האיש שלא רואים. אבל פאנן שלו שיעשה מה שבססבה שלו... אבל זה לא במקרה....