יש לי שתיי שאלות.

COW COW

New member
יש לי שתיי שאלות.

1. השיר שני מקסיכנים הוא של שוטי הנבואה?
?
?
?
?
?
?
? 2. למה עידן כרמלי תמיד לא מראה את הפרצוף שלו?
?
?
?
?
? (גם בכתבה ב-7 לילות הוא היה מכוסה בתמונות.

תשובות

1. השיר שני מקסיקנים במקור של מאיר אריאל ושוטי הנבואה חידשו אותו 2. וואלה לא יודע, אני משער שהוא לא מאמין בכל הקטע של תקשורת? ניחוש פרוע מי כתב את מי שם ידו? אם זה הוא זה מסביר את הכל

נכון...

לא היה לי כח להציץ בחוברת.. או יותר נכון לא היה לי כח לקפל אותה בחזרה

אוקיי...שתי תשובות...

1. השיר שני מקסיקנים המקורי הוא של מאיר אריאל ז"ל המדהים... כמובן שהשוטים עושים אותו בגירסא מעולה ואני לא מוצאת את המילה אבל אולי יותר קופצנית(?) שמחה(?) אבל צריך לשמוע גם את הגירסא של מאיר... הם עשו קאבר לשיר בערב זיכרון למאיר אראיל... 2. ולגבי הכרמלי...אוקיי אז דבר ראשון זה לא עידן זה עמית! עמית לא מראה את הפרצוף שלו... והוא כן מראה , אני לא מבינה למה אתה אומר שהוא לא מראה..=/ יכול להיות בגלל התמונה ובגלל הקליפ אבל זו תמונה שצולמה בקליפ אז מן הסתם שהוא לא יראה את הפרצוף כי הוא לא הראה אותו גם בקליפ ואת זה חופשי לא הבנתי גם אני.... פשוט תסיק מזה שאולי הבן אדם לא אוהב להיחשף או משו... o_O

במובן החיובי!!! במובן החיובי!!!

(עצה: כל פעם שאתם מסתבכים פשוט תגידו שהתכוונתם למובן החיובי, תמיד יש כזה)

COW COW

New member
אם את קראת את הכתבה אז

היית רואה שהוא בכוונה לא מראה את הפנים גם על השער הוא עם כל הגוף מוסט הצידה שאילו שהוא רוצה שלא יראו אותו

אחי...

כן קראתי .... אבל אני בטוחה שזה לא היה בדיוק בכוונה... אני לא חושבת שעמית "מסתתר" או משו... אני בטוחה שזה צירוף מקרים או משו... o_O חוצמזה- מה אכפת לך מזה? אם הבן אדם לא רוצה שיראו אותו אז שלא יראו...אולי הוא ביישן?! =/

טוב...

דבר ראשון הם כתבו שרובם לא רואים טלויזיה כמעט כי יש שם דברים שהם לא אוהבים...(סקס וכל האלה)... ובקשר ללהקה...אני לא מבין...בהופעות עמית רק שר (לפעמים עם קלאסית אבל לא תמיד) ויש בסיססט חדש...ובתמונה אין אותו...

cutey

New member
בסיסט חדש..?כמה חדש?

מה עם הבסיסט החמוד שהיה? אין לי מושג איך קוראים לו..

ל י מ ו ן

New member
לא לא לא...

אמממ...רואים שזה בכוונה...הוא עם בד לבן על כל הפרצופ ובכל תמונה הוא דואג להסתיר את עצמו במין דרך אומנותית שכזו..הוא כיילו האיש שלא רואים. אבל פאנן שלו שיעשה מה שבססבה שלו... אבל זה לא במקרה....

cutey

New member
נו..החמוד..חח

אין לי מושג איך קוראים לו... הוא תמיד קופצני בהופעות.

זה עם הליפה לא? שעושה קוקו תמיד

ועם זקנון ?! גם היה את הדרבוקיסט החדש שהצטרף אני חושבת..=/ הוא אחד היפים! שבט ממנו..!!!

למעלה