יש לי שתיי שאלות

danazi

New member
יש לי שתיי שאלות

בתאוריה שאלות על מה יש הכי הרבה? תמרורים? מבנה הרכב? או החוקים וכל זה ובאיזה גיל אפשר לעשות טסט?

idandi

New member
שתי תשובות:

1. עשיתי היום תיאוריה ועברתי לכן אני יודע... בערך 10-15 תמרורים 10-15 חוקי תנועה 5-2. על מערכות שונות אז זה משתנה מפעם לפעם לי למשל לא היה על המנוע לא היה לי על המערכות השונות(קירור,סיכה(שמן),דלק וכו) היה לי שתי שאלות על גלגלים כל השאר תמרורים וחוקי תנועה. 2. טסט בגיל 17 וכאשר כשעברת - מינימום 28 שיעורים והמורה שלך חושב שאתה מוכן מספיק

danazi

New member
תודה רבה! ועוד משהו.....

האתר הזה שווה? לתאוריה כי ממנו למדתי ואני בת ואוף דווקא החלק של המנוע השמן וכל זה אני יודעת טוב בעייה שלי זה חוקים ותודה רבה ואי אפשר לפני גיל 17? כי אני רוצה לפני החוק של החצי שנה

idandi

New member
אי אפשר לפני 17

את מדברת לגבי האתר למד? הוא טוב תלמדי ממנו על חוקי התנועה תלמדי גם מהספר. את התמרורים תדעי טוב טוב טוב למה יש הרבה שאלות עליהם! מממ עוד משהו אל תילחצי זה כולה מבחן מסריח וקל!! אני גם נלחצתי בהתחלה אבל ראיתי שה - "שד" לא נורא

danazi

New member
כן באמת מלחיץ אותי התאוריה הזאת

תודה רבה באמת@! ותתמרורים אני יודעת דווקא טוב מאוד

idandi

New member
בהצלחה בלמידה ובמבחן

לא לשכוח להביא עט למבחן חחחחחחחחח זה הכי חשוב כמעט

URI 18

New member
תשובה

רוב השאלות על תמרורים, 3-4 על מנוע ובסביבות 10 על חוקים, הכי טוב ללמוד מהספר. גיל מינימלי להתחיל ללמוד 16 וחצי, לטסט 17 ומינימום 28 שיעורים. לתאוריה את מביאה : תעודת זהות, עט, טופס ירוק (מוציאים במ.מ.ס.י. ), את האגרה משולמת, ו..בהצלחה, אין מה להלחץ כי זה קל, ואת התשובד תקבלי 10-20 דקות אחרי שתסיימי. מאיפה את ? רוצה המלצה על מורה מצויין ?

למעלה