יש לי שני שאלות...

30על30

New member
יש לי שני שאלות...

דבר ראשון חג שמח שנה טובה ושבת שלום...לכולכם!!!!!! עכשיו השאלות! (תגידו לי אם זה קשור לפורום...!) 1. איך אני יכול לשפר את הראיה שלי? 2. איך אני יכול לשפר את השמיעה שלי? את כל הדברים שלא לראות טלוויזיה ומחשב בחושך, או לא לשמוע מוזיקה חזקה מדי, אני יודע... ואוכל כתום אני יודע שעוזר לראית לילה... בעיקרון אין לי בעיה גדולה עם אף אחד מהם, רק קצת... תודה על העזרה...

30על30

New member
אה ועוד משהו...

אם המסך מקרין פחות אור, אז זה יותר בריא, או מאמץ יותר את העיניים? מצטער שיש לי שאלות מפגרות, זה פשוט חשוב לי...

שלום לך 30 על 30

שנה טובה ונפלאה שתהיה גם לך והשאלות בסדר גמור ריפוי בעיסוק יכול לעזור לקשיים בעיקר בתחום של אמצעי עזר. כמו תוכנה אשר מגדילה את הכתוב על המסך, מסך אשר מגדיל את הנראה על הטלווייה, בעיקר הכתוביות, מקלדת אשר הכפתורים בה גדולים והכתוב עליהם גדול וכדומה ספר לנו קצת יותר מה גרם לקושי ובמה מתבטא וננסה לעזור מעבר לכך כפי שנאמר קודם ניתן לפנות למומחים בגעש אחש"י ועוד תתקשר למילבת 5303739 03 ביום שני ואתן לך את מספרי הטלפון הרלוונטים טל

עטרה ב ט

New member
שיפור הראייה

יש שיטה מיוחדת ברפואה האלטרנטיבית לשיפור הראיה. זה לא ממש קשור לריפוי בעיסוק, ובכל זאת הסבר קצרצר
: בעיות בראיה נובעות מכך שאנחנו משתמשים לא נכון בעיניים ומאמצים שרירים שונים. לאחר מאמץ מצטבר הקרנית (? תמיד אני מתבלבלת בשמות של החלקים) בכל אופן גלגל העין משנה את צורתו ונהיה קמור יותר או קעור יותר או בעל צורה לא אחידה, והעיוות הזה יוצר את הקוצר ראיה, רוחק ראיה או אסטיגמציה. אגב, בעיות במיקוד נובעות משרירים שלא פועלים מספיק. זאת הסיבה שאם ממצמצים לפעמים רואים יותר טוב. השיטה שנקראת השיטה של דוקטור בייטס bates היא שיטה שמלמדת את האדם להשתמש נכון בעין ולא לאמץ אותה וכמו כן נותנת תרגילים רבים להרפיה. אני מכירה כמה וכמה אנשים שנגמלו ממשקפיים והראייה שלהם חזרה להיות טובה כבעבר. מלבד זאת, דוקטור בייטס עצמו, הצליח להוריד משקפיים ונקודת ההתחלה שלו היתה מספר 12 שזה כמעט עיוורון. אני לא למדתי את השיטה ואני לצערי ולמרבה עצלנותי עדיין עם משקפיים, אבל מהמעט שאני יודעת, אני יודעת שחשוב מאוד לעפעף. אם העיניים שלך מתעייפות מול המסך, תשתדל לעפעף בעדינות ובמהירות כל כמה זמן (שנוח לך) וזה מקל על העיניים. אחת הבעיות מול המסך היא שאנחנו שוכחים לעפעף. זה קורה גם מול הטלויזיה. זהו
על שמיעה אין לי ידע
.

30על30

New member
תודה לשניכם...

אני עכשיו לא יכנס לזה, אולי בזמן אחר... אבל תודה!

שריד

New member
בקשר לשיפור שמיעה...

כדי לשפר שמיעה ישנם מכשירי שמיעה שנועדו להתגבר על ליקוי נוירולוגי (עיצבי) או פיסיולוגי במערכת השמיעה ומי שמתמחים בכך הם קלינאי תקשורת. ישנם קשיים אחרים הקשורים לוויסות בערוץ האודיולוגי (רגישות יתר או תת רגישות) אשר אינם מאובחנים בבדיקות שמיעה (אילו נותנות תוצאות תקינות). ובכל זאת, ישנה אפשרות לברר ולתת לך תמונה טובה יותר על תפקוד אוזניך במכון שנקרה מרכז הקשבה טומטיס ראי קישור לאתר. בברכה שריד מרפא בעיסוק, יועץ טומטיס מוסמך

למעלה