יש לי שכנים חדשים

מלצeרית

New member
יש לי שכנים חדשים

הם נכנסו לבית חדש ממול. בא לי להכין להם עוגה. איזה עוגה אתם ממליצים לי להכין?

מה דעתך על זה מוס טריקולדו ניקי ב

טעים טעיםםםםםםםםםםםם יאמייייי עוגת מוס טריקולדו ניקי ב / מתכונים [מצורף קובץ jpg] ו 15:19 | 04/01/06 עוגת מוס טריקולד של ניקי ב ללא ביצים מצרכים: בסיס: 240 ג' ביסקויטים חמאה 100 ג' חמאה 2 כפות סוכר חום 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט וניל 2 כוסות חלב מוס שוקולד חלב: 150 ג' שוקולד חלב 25 ג' חמאה 1/4 כוס חלב כפית ליקר שוקולד מוס שוקולד לבן: 150 ג' שוקולד לבן 25 ג' חמאה 1/4 כוס חלב כפית ליקר תפוזים קרם שוקולד מריר: 100 ג' שוקולד מריר 100 מ"ל כוס חלב 1 כפית ליקר שוקולד אופן ההכנה: לטחון את הביקויטים , להוסיף סוכר חום וחמאה מומסת לשטח את התערובת בתבנית. בינתיים לשים במקרר להקציף את השמנת המתוקה + אינסטנט + חלב. לחלק לשני חלקים להמיס שוקולד חלב + חמאה + חלב + ליקר לקרר את תערובת השוקולד. לקפל את תערובת השוקולד לחצי קרם הוניל שהכנו. לשפוך על הבסיס שהכנו ולהקפיא. להכין את מוס שוקולד החלב באותה דרך. להמיס שוקולד מריר ,חלב וליקר לערבב לתערובת חלקה. למרוח על שכבת השוקולד הלבן. להקפיא . הערות: להקפיא כל שכבה לפני הוספת השכבה השניה. שעה הקפאה בין שכבה לשכבה. אחר כך להעביר את הטריקולד למקרר ללילה לפני ההגשה. אחת העוגות הטובות שהכנתי , העוגה הזאת מעולה! מרשימה וקלה להכנה. מומלצת. תבנית 24 מקור המתכון: ניקי ב

effyba

New member
אפשר להיות שכנים שלך??אני דווקא

ממליצה על עוגה בחושה..אולי עוגת המייפל או עוגת תפוחים. אלו עוגת די בטוחות מבחינת טעמם של אנשים שאינך מכירה...

מלצeרית

New member
עוגת מוס טריקולד זה יותר מדי בשבילי

זה נראה ממש מורכב.. עוגה בחושה יכולה ללכת, עוגת מייפל זה רעיון טוב. חשבתי אולי על עוגת שוקולד, יש להם ארבעה ילדים. זה נראה לכם בכלל קטע מקובל להביא עוגה לשכנים חדשים? לי זה נראה נחמד איך לכם זה נראה?

רעיון מקסים שמקובל בהמון מקומות

גם צנצנצת עוגיות יכול להיות מקסים (כמובן להשאיר את הכלי אצליהם) לי יש בארון מספר צנצנות חדשות ריקות ובסיטואציות כאלו זה מה אני עושה. ממליצה על הצ'וקולד צ'יפס של פירגה ועל עוגיות פרח עם ריבה של אלונה.

מתכון:

עוגיות שוקולד צ´יפס / pirge 11/02/05 פשוט מדהימות 2\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה מומסת במיקרו (לא לגמרי) כפית סוכר וניל 3 כוסות שוקולד צ´יפס כוס ורבע סוכר לבן מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף. אם צריך נוזלים, אז להוסיף מעט מים. יוצרים עיגולים ומועכים מעט. אופים במרווחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 דקות

נכון אצלי לא אוהבים עוגת תפוחים

סגנון שוקולדי הכי טוב וכן לי נראה יפה להביא עוגה או סתם משהו מתוק פל עם סוכרות טובות להכרות ושכנות טובה זה יהייה מאוד נחמד ואם הבעל חתיך אז בכלל
ססססתם

לי את 34

New member
|כוכב| תבנית לפאי כשבתוכה

מגבות מטבח צנצנת ריבה ביתית - סתם כדי שיהיה להם מתוק {יש דירה פנויה לידך? אכין לך תפריט
}

זפרנים

New member
עוגה כושית לדעתי הכי תתאים כי כולם

אוהבים , במייפל שלדעתי מדהימההההה נתקלתי בכאלה שלא אהבו קינמון או כאלה דברים בשוקולד לעומת זאת בודדים האנשים שלא אוהבים ובטח ילדים , אם בא לך לשדרג את יכולה להכין להם מאפינס ( של פירגה מומלץ מאוד ) ולקשט בסוכריות צבעוניות. בהצלחה וגם אני רוצה להיות שכנה שלך ....

למעלה