יש לי שיר קטן בלב

moshel

New member
יש לי שיר קטן בלב

שלום לכולם ברצוני לשאול אותכם האם יש לכול אחד מכם שיר שתמיד תמיד נמצא איתכם הולך איתכם לכול מקום ותמיד כשרע לכם או טוב לכם הוא הראשון שעולה לכם לי יש שיר כזה של הלהקה האהובה עלי URIAH HEEP ושם השיר הוא SUNRISE והשיר הזה פשוט נמצא אצלי בלב תמיד וכשאני עצוב אני שר אותו כי הורה הראשונה שלו מתחילה sunrise and a new day´s breakin through זריחה ויום חדש מפציע. ויש בשורה הזאת כל כך הרבה תיקווה ואופטימיות , שלא משנה מה קורה תמיד ישנה השמש , ותמיד יש יום חדש שצופן לנו הפתעות.ואם רק נחשוב חיובי כל היום הזה יהיה חיובי וכך השיר המיוחד הזה נמצא תמיד תמיד בליבי ולכם יש יש כזה אם כן אשמח לדעת מהו ונוכל לעשות לנו דיסק יפה של כל השירים שיש לכול אחד כאן בפורום שנו וכשנישמע את הדיסק הזה כל אחד מאיתנו יהיה עם כולם וכולם יהיו איתו בלב ובשיר אז השיר הראשון בדיסק הוא SUNRISE של URIAH HEEP שלכם תמיד MOSHEL SUNRISE And the new day´s breakin´ through The morning Of another day without you And as the hours roll by No-one’s there to see me cry Except the sunrise The sunrise and you Tired eyes drift across the shore Looking for love and nothing more But as the sea rolls by No-one´s there to see me cry Excep the sunrise The sunrise and you Sunrise Bless my eyes Catch my soul Make me whole again Sunrise, new day Hear my song I´m tired of fightin´ And foolin´ around But from now on Till who knows when My sword will be my friend And I´ll love you, love you For all of my time

LadyG

New member
כל בוקר טומן בחובו הבטחה חדשה

השיר שלי הוא Morning has broken קת סטיבנס הנפלא: Morning has broken, like the first morning Blackbird has spoken like the first bird praise for the singing, praise for the morning Praise for the springin, fresh from the world

moshel

New member
כל בוקר טומן בחובו הבטחה חדשה

אחלה שיר שבעולם ןאם מדברים על קט סטיבנס ראית את הסרט הרולד ומוד? עם השירים הנפלאים של סטיבנס בסרט והידידיות המופלאה בן הרורל לבין מוד המקסימה אם תישאלי אותי אני משוכנע ב1000% שראית את הסרט אם טעיתי רוצי לאוזן השלישית לקחת ולראות דחוף מצורף לך קובץ :))

קיר קמט

New member
אני לא אוהב את השיר הזה..

הוא אמור להיות שמח אבל הוא לא. לפחות לא בשבילי
לי מספיק מונטי פייטון עם "תמיד תסתכל על הצד הבוהק (?!) של חייך" ואני מחייך מאוזן לאוזן. אבל שירים באופן כללי מעלים לי חיוך על הפנים

dylan

New member
יש גם את

spread a little happines שאני מכיר רק בביצוע של סטינג אבל לא נראה לי שזה שלו במקור (מישהו זוכר את שם הסרט שהביצוע הזה לקוח ממנו?).. ואת (make me smile (come up and see me של סטיב הרלי וקוקני רבל (הו אבר ד´יי אר..) שמופיע בפסקול של the full monty ועם כבר שירים מתוך פסי קול.. the man in me של דילן תמיד מזכיר לי את ביג ליבובסקי וגורם לי לחייך (זה וה´לה לה לה לה לה לה לה לה´ בשיר..)

noosh

New member
אווו יש הרבה...

אבל השניים שתמיד איתי הם רומיאו אנד ג´ולייט, ואנג´י... קיטשיים עד כמה שיהיו, השורה - Juliet, when we made love you used to cry, you said "I love you like the stars above, I´ll love you till I die" פשוט גורמת לי להפוך לשלולית קטנה...

LadyG

New member
הם לא קיטשיים

אהבה וקיטש אינן מילים נרדפות.

great one

New member
שיר קטן בלב

שלי הוא סוזאן של לאונרד כהן בעל הקול המדהים

לי יש שיר שעושה לי עצוב כל בוקר

כשאני יוצא לעבודה ולא לחופש: one to many waisted sunsets של פרפל מהאלבום פרפקט סרנג´רס.

לא אהבתי אותו כל כך

יש את ההתלהבות הראשונית.. אבל אחרי 4 -5 שמיעות השיר כבר די מיצא את עצמו..

אני דווקא חזרתי אליו אחרי שהזנחתי

תנסי/ה גם את/ה. שיר מדהים... לאט לאט הוא כובש אותך שוב - גילאן עם קול בוגר יותר צרוד יותר - אמיתי יותר.

חיפשתי הזדמנות להגיד את זה, והנה זה

בא: אני לא אוהב את הכל של גילאן אחרי שהוא עזב את ההרכב בפעם הראשונה!!! ראיתי די וי די של דיפ שקניתי מתחנת דלק (המבצע הזה שהיה). הוא פשוט לא שר יפה! הוא לקח את האש, והרס אותו!! אני לא יודע מה גרם לשינוי של הקול שלו! אולי זה התקופה בבלק סבאת´, אולי זו הסיבה שהוא פשוט הזדקן אבל זה כבר פשוט לא יפה. אני עד כדי כך לא אוהב את הקול שלו בתקופה הזו, שאין לי, ואני לא מתכוון לקנות דיסקים מהתקופה הזו!

זה נכון היתה תקופה כזו

אבל לגילאן היו כמה תקופות מיוחדות. הוא כתב ספר והוא מספר שהיו תקופות לאחר הריוניון שבהן הוא נאלץ לשיר יותר מידי ובגלל זה הוא גם שתה הרבה יותר מידי וזה פגע לו בקול. דרך אגב: היום גילאן שר מעולה !! הקול שלו מצויין והוא עושה טונים גבוהים ביותר לרבות ביצועים חיים של צ´יילד אין טיים ואינטו דה פייר או בלודסאקר ! אבל וייסטד סאנסט לא מצריך התרפקות, פשוט שיר פשוט ומדהים.

הניק שלי אומר הכל

מושל, אז זו הסיבה שתמיד שרת אותו בשיא הרגש בהופעות של השליחים...

moshel

New member
מושל, אז זו הסיבה שתמיד שרת אותו

נכון כי לפני שהם ניגנו אותו כזכור לך הייתי עולה לשיר איתם את JULY MORNING אך מהרגע שהחלטו להוסיף גם את SUNRISE ביקשתי לשיר את SUNRISE למרות שהוא יותר קצר :)) אל תישכחי אדווה שלי מה יש ביום שלישי בבלקוני וחסר לך שאת לא באה כי אז אין יותר טלפונים באמצע הלילה כדי לשאול שאלות על מוסיקה :)) מושל

hells bells

New member
שאלה למושל!

אתה מסוגל לשיר את ג´ולי מורנינג כולל כל הצרחות בגבהים?

moshel

New member
,תשובה

למה אתה שואל אותי תישאל את אילו שראו אותי שר את השיר עם שליחי הבלוז :)) הם יגידו לך אם אני יכול או לא:) מושל

hells bells

New member
חלילה לי מלהטיל ספק ביכולותיך!

רק רציתי לדעת אם אכן ההעתק נאמן למקור. אני בהחלט מתכוון להגיע לאחד הערבים שלך.

moshel

New member
לכן אצרף לך תמונה :))

אתה שומע לאן אני מגיע בקול?? אני גם שר את CHILD IN TIME :)) מושל

לאן הלך הרוח

השיר שלי מתעדכן בערך אחת לשבוע. בהתאם למה שאני שומע באותו שבוע, בהתאם להלך הרוח שלי. בשבוע-שבועיים האחרונים זה "עם כל הגוף" שכתב אהוד מנור והלחין ושר מתי כספי. מילים אח איזה ליטוף עוד מעט נתחיל לעוף בלי מילים שלום לכללים. נדבר אהבה עם כל הגוף זה לא כל השיר, אך זה מספיק. זה רץ לי בלוּפ (איזה כיף שהשבת נכנסת) בלי סוף. כיף לא נורמלי.

למעלה