יש לי שאלת גוגל >>>>

יש לי שאלת גוגל >>>>

שלום , אשמח אם מישהו כאן יענה על שאלתי . יש לי אתר שנבנה דרך מערכת חנות וירטואלית של חברת אחסון אתרים ידועה . האתר קודם בגוגל ואני מרוצה מאוד ממיקומו . איני מרוצה מחברת האחסון וברצוני לעבור לחברה אחרת .... האם אאבד את הדפים שלי בגוגל ? האם אנשים שלפני המעבר היו מוצאים אותי דרך מילות חיפוש, ימצאו את עצמם מגיעים לעמודי שגיאה ???? איך אפשר לעבור בלי להפגע ? תודה מראש.

yarontor

New member
השאלה קצת מורכבת

הבעיה שלך מכילה דיי הרבה מרכיבים שצריך לתת עליהם תשובה ולכן קשה לתת תשובה חד משמעית בכל מקרה לדעתי אם תפעל לפי השלבים הבאים לא תהייה לך בעיה: א. אתה צריך למצוא מקום אחסון חלופי (כאשר האתר המקורי כל הזמן ממשיך לעבוד) ב. אתה צריך להעתיק את כל הקבצים לשרת החדש - ולוודא שהוא עובד בצורה תקינה בלי הדומיין - כאשר הדומיין ממשיך להיות פעיל עם האתר הישן ג. רק אז אתה משנה הצבעה = DNS ומעביר את ההצבעה למקום החדש אם תפעל כך - לא תהייה כלל בעיה להערכתי והכל ימשיך כשהיה נשאלת השאלה האם החברה שבה אתה מאכסן את האתר כיום תתן לך בכלל את קוד המקור של האתר ? לדעתי היא צריכה להיות טפישה אם תעשה כן ... כי אתה מקבל פה קוד מקור של חנות וירטואלית...שאתה יכול עקרונית למכור הלאה. בהצלחה

איך אני יודעת אם יש לי את הקוד ?

יש לי גישה ל FTP לזו הכוונה ? אין לי בעיה לקדם שוב את האתר . החשש שלי הוא שיגיעו לעמודי שגיאה ..

yarontor

New member
אם אתה מעביר כמו שאמרתי - אין סיבה לשגיאות

לגבי הקוד תראה אני חושב שאתה צריך להיות מתכנת או להעזר בשרותי מתכנת לצורך כזה דבר אם אתה מקבל קובץ ויכול לערוך אותו אז יש לך את הקוד.... כי יכול להיות שתקבל אותו "סגור" כלומר האתר יעבוד אבל לא ניתן יהיה לשנות כלום במבנה האתר. הכי טוב תשאל את החברה שהקימה (החברה הנוכחית) האם אתה זכאי לקבל את הקוד פתוח ותראה מה הם יגידו

אממ....

אי אפשר לשנות את בסיס האתר /-: איני מעוניינת לשאול או לפנות אליהם ונראה לי שאין גישה לקוד . האם יש עוד דרך נוספת (ללא עזרת חברת האיחסון) לתעד את הקידום בגוגל , שלא אאבד אותו ?

למעלה