יש לי שאלללה!

טלוש13

New member
יש לי שאלללה!

שלוום! אממ...אז ככה אני די קטנה....קוראים לי טל ואני בת 13 ויש לי בעיה....כשאני על הגלשן אני לא ליודעת בדיוק מה קורה לי..אולי אני מפחדת או משו ובגלל זה אני עומדת רק על הברכיים במקום של הר גליים..אבל אני יודעת שאני יכולה כטל החיים שלי חיכיתי כדי ללמוד גלישה ואני לא מבינה למה אני מפחדת לעלות על הגל..... אתם אולי יכולים לעזור לי..?! ועוד משהו--לצופים מכם במשמר המפרץ הגולש הכי טוב בעולם משחק שם! מילא אם -קלי סלייטר! יש פרקים שהוא מופיע ויש כאלה שלא...אבל בכול אלה שהוא מופיע הוא גולש

flitzeR1000

New member
מה יכול לקרות לה ../images/Emo35.gif

היא יכולה לרדת לגלוש בים של חצי שישים לרדת גל ליפול לדפוק את הראש בסלע לאבד את ההכרה ולמות חחחחחחחחחחחחח סתם סתם

חחחח הרגת אותי

דיברת אליה כאילו היא איזה גבר חחח מה זה הקשיחות הזאת ! היא ילדה בת 13 :) תקשיבי לי.. אין לך מה להילחץ מזה שאת מפחדת כי זה טבעי לגמרי .. ככה זה בהתחלה. אל תדאגי, בינתיים זה מפחיד אז לא נורא. מה שאת צריכה לעשות זה לשאול אנשים מסביבך עצות על איך לתפוס ואיך לרדת וכל זה.. ותוך כדי תמשיכי לגשש ולבדוק כי לאט לאט את תראי שאת תקבלי יותר אומץ. כל פעם טיפה יותר. ולאט לאט גם תתחילי להנות מזה. אז עצה שלי, אין לך מה לדאוג!

TKone

New member
כנסי מותק...

דבר ראשון... אני שמח שאת אוהבת את זה..! אז קודם כל עדיף לגלוש בחוף שאין בו הרבה מאוד גולשים ועדיף גם שהגולשים יהיה מתחילים.. ככה זה מונע בעיות לסוגיהם... דבר שני.. לפחד? אין לך מה לפחד.. אחד הדברים שאני אוהב בגלישה זה האין פחד! אני לא מפחד כי כלום! אבל ממש כלום לא יכול לקרות... מה כבר יקרה לי? אני ידפק בריף? אני לא מפחד מזה כי כבר פתחתי את הברך מלא פעמים בגלל הריף.. אני יגיד לך עכשיו משהו שאני לא מבין אצלך... וזה משהו אצל הרבה אנשים.. כשאני התחלתי לגלוש אז לא פחדתי מכלום!!! ממש מכלום!! חברים שלי ראו אותי מנסה לתפוס גלים של מטר לפני שעוד יעדתי אפילו לשבת על הגלשן ופשוט נדהמו!! לא היה אכפת לי מכלום! עכשיו זאת הרגשה שאסור אבל ממש אסור להרוס!!! והדרך הכי טובה כדי לא להרוס אותה זה: לא !! ללכת לבית ספר לגלישה!!! זה הורס את כל המומנטום!! אחרי זה תקפה אותי חרדת גלים איזה חודש שלם!! אבל אני יגיד לך משהו שאני מאוד מאמין בו ואולי הוא קצת לא נעים לשמוע אבל, אם את מפחדת אז אולי גלישה זה פשוט לא את.. ואת צריכה לחפש את עצמך במקום אחר... גולשים אמיתיים לא מפחדים גם כשהם מפחדים!! מי שגולש אמיתי יודע למה אני מתכוון...

טלוש13

New member
מאוחר מידי..כבר הלכתי לקורס כזה : \

אבל אני יודעת שזה בשבילי ... לא יודעת איך להסביר ואני יודעת שאני יכולה להצליחץ...אבל אני ממש וממש עולה על הגל זה רק כשאני אומרת לעצמי או שזה זה זה...או שזה לא....ואז אני מצליחה...אבל אני לא יכולה לחשוב על זה לפני כול גל..! ואני גם לא יכולה ללכת לחוף בלי הרבה גולשים....כי תמיד יש שם תגידו איזה חוף לדעתכם יותר יתאים לי--אני צריכה כמו שאמרתם קצת גולשים...ולא גלים כ"כ גדולים שאפשר לעשות שם "או דא ליפ" או משו דמה...רק לעמוד זה מה שאני בינתיים צריכה... אז מה עדיף מכמורת או בית ינאי.?!?!

TKone

New member
חחחחחחחחח

בית ינאי ומכמורת זה אותו החוף בערך... אין דבר כזה גל לאוף דה ליפ וגל ל360 וגל לרק פינה או רק לדרופ... פשוט תלכי מתי שהים לא ממש גבוהה וככה גם אם יש בד"כ הרבה גולשים אז תהיה לבד.. למרות שרק שתדעי.. דווקא גולשים מתחילים צריכים גלים גבוהים כי קשה להם לעלות על גל קטן והוא לא סוחב אותם..

למעלה