יש לי שאלות......

ישאומש

New member
יש לי שאלות......

האם מומלץ לתלות בחדר השינה תמונה מהחתונה של בן זוגי ושלי ? אם כן אז האם למרגלות המיטה או מעל לראש המיטה ? ושאלה נוספת, מראה בחדר הכניסה ממש מול הדלת האם אפשר לשים או שזה לא כ"כ טוב ?

niya

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

תמונות של החתונה מומלצות במידה ולא עבר זמן רב מהחתונה. אם נישאתם לפני יותר משנה - שנה וחצי, צלמו את עצמכם כעת, תמונה אוהבת, עכשווית, עם חיבוק גדול וחיוכים, ותלו ו\אותה. לגבי מיקום המיטה - לא יודעת לענות לך ככל הידוע לי לא רצוי למקם מראה ממש מול דלת הכניסה. מקובל לשים מראת בגואה על בדלת (פונה כלפי חוץ). בכל מקרה, חכו לאביבה לתשובות.

sidi

New member
היי

רצוי שתעלי שרטוט של חדר השינה כדי שנוכל לתת לך תשובות רציניות יותר. בכל אופן, רצוי לתלות תמונה שלך ושל בן זוגך אבל שתהיה עדכנית בערך לשנה האחרונה. אני חושב שהיא צריכה להיות מול המיטה כי לא רצוי לתלות תמונות או כל דבר אחר מעל המיטה. מראה מול הדלת לא תמיד טוב לשים. זה תלוי גם במבנה החדר. בכל מקרה תחכי לאביבה ונראה מה היא אומרת.

ישאומש

New member
קצת יותר פירוט......

אז זהו , שבשנה האחרונה היו ביננו קצת חיכוכים ומריבות ..... אז יש תמונות עדכניות אבל לא רוצה שזה יחזור על עצמו אלא שהמצב ישתנה. אז יש לי תמונה מהחתונה שהייתה תלויה בבית ממוסגרת יפה כזה והכל. אבל עכשיו עברנו לדירה חדשה וחשבתי לשים את זה בחדר שינה.

sidi

New member
בוקר טוב

שרטוט שרטוט ושוב פעם שרטוט זה לא דורש הרבה מאמץ את יכולה לשרטט על דף ולסרוק או שב word. זה לא יהיה נכון לזרוק לך פה סתם עיצות. שיפור הזוגיות ובכלל זה לא רק לתקן בחדר שינה אלא בכל הבית. במיוחד שאת מציינת שיש בעיות קטנות ביניכם. בכל מקרה רק תמונות עדכניות. אם התמונה מהחתונה היא מהשנה שנה וחצי אחרונות אז בסדר. יום טוב לך.

niya

New member
sidi איזה חמוד

שאתה מרשה לה לשים תמונה
ודודה ז'ניה שלי חיתה אומרת, "גבר שאין לו אוכל חם על השולחן כשחוא חוזר חביתה חעבודה לא מרוצה בטח שיחיו בעיות..."
לכל מי שלא הבין את הציטוט האחרון, זוהי בדיחה כמובן!!!

sidi

New member
זה לא

סתם ציטוט. אני חושב שדודה ז'ניה שלך בפירוש צודקת. ד"א אני לא אוהב את האוכל שלי חם מאוד. (אין לי סבלנות לאכול אוכל חם)

niya

New member
כפי שניתן

לראות, דודה ז'ניה אישה חכמה מאד...

ישאומש

New member
תודה על תשומת הלב

אנסה לשרטט זה יהיה יותר פשוט כי הכניסה זה בעצם המשך הקיר שממול המיטה.....כנראה SIDI צדק....

niya

New member
כי

אתה גבר, ובד"כ אתם לא צודקים, ככה שאם אתם פעם במליון שנה צודקים, אז יש לנקוט זהירות, כדי שלא תהיה פדיחה...

למעלה