יש לי שאלות לפרק 14

megudalim

New member
אה ועוד שאלה,תענו לי בבקשה

איך קשור הרצח של הוריו של תום לגניבת הטבעת? וגם מה סיפור חבר של סבא של תום על הרוצח?

megudalim

New member
וואי תודה,אבל למה אבא של רובי אמר לרובי שאיך

אני אדבר עם החו"לניקים שלך ורובי אמר:"אה נכון" מה זה אומר?למה אבא של רובי לא היה יכול לעבוד בעבודה הזאת עם החו"לניקים

megudalim

New member
אה,ונכון שארהל'ה אמר שהרוצח ברדיו והוא שמע או

תו כשהוא מת אז למי הכוונה היה מת לסבא של תום או לרוצח? -סליחה שאני שואל הרבה שאלות פשוט כל שניה עולה עלי עוד שאלה

GossipKid

New member
היא כנראה הפילה.

איך, למה, מתי, ולמה לעזאזל ג'לאל ודריה נפרדו? נחכה ונראה.

GossipKid

New member
כי הוא לא יודע אנגלית ושפות זרות אחרות...

ואין לו כסף ללמוד. תזכור שהם עניים, היחיד מביניהם שקיבל חינוך הוא רובי. תעשה טובה, שרשור אחד!!!!

GossipKid

New member
אתה מוכן לעשות הכל בשרשור אחד?

כל השאלות לפרק 14, בשרשור על פרק 14 בבקשה.

GossipKid

New member
אני חושב ש...

הכוונה לשניהם. אוסקר שמע את הרוצח ברדיו וסיפר לחבר שלו, לא יכול היה להיות שאוסקר מת באותו רגע, נכון? כנראה הכוונה לרוצח. אבל אהרל'ה היה מבולבל, אחריי הכל הוא חולה בסרטן. והוא היה עצוב מכך שאוסקר מת, אז הדברים היו מבולבלים וקשים להבנה...

GossipKid

New member
עניתי לך למעלה והינה עוד...

אתה תוכל בפעם הבאה לפתוח שרשור אחד שלם? תודה... אמממ והתשובה: כמו שאמרתי, הוא חושד שסבא ואבא שלו הם השודדים. וכנראה חיפשו את הטבעת ורצחו את הוריו ותום היה שם, "שיחק את הגיבור", ואחר כך האשים את עצמו על מותם. בביתם. כשאוסקר השאיר את המכתב לתום הוא כתב שם, שהוא מבקש שיחביא את הטבעת ולא ימכור אותה בעד שום הון שבעולם ושלעולם לא יראה אותה לאף אחד. והרמן מבקש ממנו לסגור את הבית בלילה. על הסובארו הכחולה והפגישה שלאחר מכן עם חברו של אוסקר, כתבתי למעלה כבר. עוד שאלות? כל המידע על רצח הוריו והטבעת בשרשור עם כל המידע בקרוב.

megudalim

New member
יש לי שאלות לפרק 14

1.האם באמת סער התחיל עם דריה?וליאן חושבת שדריה המציאה את זה או לא? 2.למה בהתחלה שמאול היה עצבני ואמר שהוא לא מוכר לסער ולתום את הדירות ואז שמואל הגיע לדירה של תום ודיבר איתם רגוע וטוב? 3.למה שמואל הגיע בכלל לדירה של תום ומה הוא אמר להם ומה רצה? 4.האם באמת שמואל רצה לתת להרצל עבודה למטרת עבודה או בשביל שלשמואל יהיה יותר כסף?ולמה הרצל חושב שזו סחיטה? תודה לעונים על השאלות

GossipKid

New member
תשובות...

1. ככל הנראה סער עשה משהו לדריה במקלחת ודריה סיפרה את זה לליאן. ליאן חושבת שדריה סתם רצתה לסכסך בינה לבין בעלה. אבל כמו שראית, ליאן היא לא תלית שכולה תכלת, לאור מה שקורבה בינה לבין תום. 2.ברגע שהמתווך אמר שמדובר בתום שלייפר שקנה את הדירות, הוא אסר עליו למכור אותם. אבל המתווך הסביר לו שהכל חתום כחוק, ולכן אין לו ברירה. כשהוא ראה שאין לו ברירה, כנראה כדי להראות להם שהוא קשוח ושהוא לא מוכן למכור את הקבוצה וששומדבר שהם יעשו לא מזיז לו, הוא הלך לדבר איתם. 3. הוא "בירך" אותם. הביא להם אוכל מהמסעדה של אשתו ובקבוק יין. הוא רמז להם שהוא לא ימכור להם את הקבוצה, ואמר שאם זה היה תלוי בו גם את הדירות לא היה מוכר. 4.הוא נתן לו עבודה, כסף ודירה כדי שיפנה את ביתו כי במקום שבו נמצא ביתו הוא מתכנן לבנות פרוייקט חדש שקשור לנדל"ן ולהכח. הרצל חשב שזו סחיטה כי מדובר בשוחד שניתן לו כדי שיעזוב את ביתו.

למעלה