יש לי שאלות בקשר למשחק

brock lesner

New member
יש לי שאלות בקשר למשחק

למשחק בודוקאי שלוש! א. סעמק איך אני משיג את שנרון? ב. יש לי אצל כולם מתקפות שהם מין קופסאות קטנות בצבע אדום ועוד דברים רק בצבע ירוק וצהוב בצבע הירוק יש לי אצל כולם את יקון ואני מלא מצליח להבין מה זה?

תשובה

1. בשביל להשיג אותו אתה צריך לעשות את הארוע של ברולי....2. יקון זה לא מתקפה, אלא "מתקפה פסיבית" היא עושה שאם משנים צורה אז יורד הקאי....כל הקפסולות הירוקות הם "מתקפות פסיביות" שעושות דברים שונים....

brock lesner

New member
עוד שאלה!

נגיד אני מצאתי עם גוהן את הכדורים אז יש לי ממוריז אוף גוהן מהזה?

segev1989

New member
היי אני חדש אבל אני יענה !!!!!!!!!!

במדריך של הdragon world אתה נכנס למיוחדים זה הכי למטה יש לך הרבה סימני שאלפשוט תתחיל להעביר אותם עד שתגיע לממוריז אוף גוהן אז תשמע כל מיני קבצי קול של גוהן

segev1989

New member
לא יודע, הם אמורים? לא משנה העיקר

שכולנו אוהבים דרגון בול זי ובגלל זה אנחנו הכי מגניבים בעולם!!!!

brock lesner

New member
מנצלש עוד שאלות:

איך סל בצורה המושלמת בגיהנום הרי לפי מה שאני יודע הוא הצורה הראשונה היא עם 18 והוא משלים את עצמו עם 17? איך מקיטה הרג את נאפה הרי פאריז אמר שמי שבגיהנום לא יכול למות.? גוקו ילד יכול להיות סס4? מתי כולר מופיע? אחרי שגוקו הרג את פאריז כולר היה רע? מתי פרמגלילדה מופיע?

brock lesner

New member
עוד שאלה

איפה 17 הבת היתה כשהיתה סגת האנדרואידים? האם יש 18 בן?

segev1989

New member
טוב זה הרבה אלב אני יענה על הכל!!!!

איך סל בצורה המושלמת בגיהנום : כשגוקו מת ביחד אם סל בשביל להציל את העולם, סל קיבל את המחודשת שלו אם כוחות חזקים יותר מהצורה המושלמת הראשונה. ? איך מקיטה הרג את נאפה הרי פאריז אמר שמי שבגיהנום לא יכול למות: מי שיצא צהגיהנום היה פגיע כי בשביל לעזוב את עולם המתים אתה צריך להיות חי וכלן כל מי שחזר לעולם החיים היה פגיע גוקו ילד יכול להיות סס4? מתי כולר מופיע: כה הוא יכול מה אתה לא רואה את הסידרה? מתי כולר מופיע? אחרי שגוקו הרג את פאריז כולר היה רע? מתי פרמגלילדה מופיע? קולר זה האח של פריז הוא תמיד היה רע אי אפשר לראות אותו בסידרה אלא בסרטים של דרגון בול זי יש ניראה לי שני סרטים עליו. מקווה שעניתי על כל שאלותיך

לא מדיוק

באחד הפרקים בדרגון בול ג'יטי כשנוצר השער בין עולם המתים לעולם החיים ראו את כולר לשנייה בצורה שרביעית שלו ליד היצור הורוד הזה של פאריז, מה שמעלה שאלה מעניינת, למה פאריז אף פעם לא הגיע לשינוי צורה רביעי כמו אחיו? הרי אנחנו יודעים שכשגוף מת מתאמן הרמה שלו עולה פלאים (כשגוקו הפך לס"ס 3) אז למה פאריז לא שינה צורה גם?

איך יכול להיות?

הוא אפילו אמר בסרט החמישי שהוא בצורה השלישית שלו, זה אומר שהוא היה עוד שתי צורות לפני כן וכמו שפאריז עשה על נאמק אז גם כולר שינה צורה עד למצב השלישי שכל הזמן חשבו שהוא הכי חזק ואז למצב הרביעי בסרט. אז לא יכול להיות שיש לו רק שתי צורות, זה פשוט לא הגיוני.

segev1989

New member
הגיוני לחלוטין מי שעוקב אחרי הסרטים

רואה, שיש לקולר את הצורה הבסיסית הצורה המושלמת ואז אחרי שגוקו הורג אותו אז הוא מקבל את הצורה השלישית(לא בדרך טיבעית) הוא לא שינה לשלוש צורות הוא שינה מצורה רגילה לצורה מושלמת ואז אחרי שהעיפו אותו לשמש אז הוא קיבל את הצורה השקופה או איך שלא קוראים לה "מטאלית" ככה אני חושב שקוראים לצורה הזאת והיא השלישית . בקיצור אין צורת בינים בין הרגיל למושלם

מה שאני מנסה להגיד

זה שלפני הסרטים הוא שינה לצורה השלישית ואז בסרט הוא משנה לצורה הרביעית, עם הקרניים האלה על הראש. מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר.

למעלה