יש לי שאלונת...

LiRoNi18

New member
יש לי שאלונת...

למישהי יש שיטות איך לעשות דאבל פירואט מוצלח?(חוץ מהשיטה להסתכל לנקודה אחת)

LiRoNi18

New member
יש לי שאלונת...

למישהי יש שיטות איך לעשות דאבל פירואט מוצלח?(חוץ מהשיטה להסתכל לנקודה אחת)

כן-

אין שיטות מדעיות איך להצליח...השיטה היחידה להצליח היא באמת להסתכל לנקודה אחת תוך כדי יישור הגב לתשעים מעלות,מתיחת הרגליים והרמת ירכיים בפסה...בהתחלה זה קשה אבל תתאמני הרבה ותצליחי!

maoam

New member
ועוד משהו קטן

לפעמים אנחנו לא מודעים לאזור האגן שלנו. נסי להרים את האגן ולכווץ מעט את שרירי הטוסיק. בהצלחה

pavlowa1

New member
טוב אז...

קודם כל אין מה לעשות, פירואט בלי פוקוס לא יעבוד. את צריכה גם להקפיד להרים את הרגל למצב של פאסה הכי מהר שאת יכולה. ועוד דבר שמאוד חשוב זה קורדינציה של רגליים וידיים, אני מציעה לך פשוט להתאמן המון על הפירואטים כי רק ככה תשתפרי. אם את רואה שזה לא מצליח תנסי קודם כל לעשות הכנה ולעמוד בבלנס בפאסה כמה זמן שאת יכולה תוך כדי הקפדה על כל החוקים, כשאת רואה שאת עומדת מספיק זמן תעשי אחד ותשתדלי לסיים אותו בבלנס ולא ליפול ישר... בהצלחה

לחזור לפוקוס

העיקרון החשוב במעבר מלעשות פירואט אחד לשניים הוא שאחרי הסיבוב הראשון צריך לזכור לחזור פעם שלישית לפוקוס. זאת בדרך כלל הבעיה וברגע שאת זה מצליחים, אפשר הסתובב בלי ליפול סתם (כמובן שכל האלמנטים של פירואט אחד חשובים גם פה

dancer14

New member
עזרה מקצועית!!!

דבר ראשון!!! יש המון אנשים שחושבים שהתנופה זה מה שיוביל אותך לדאבל או טריפל!!! אבל במילה אחת לאאא אילו הדברים שצריך לחשוב עליהם ואחרי חשיבה ומאמץ זה יצליח! 1.לא להרים עקבים מהריצפה שאת עולה לפירואט! 2.שהגב יהיה כמו קיר!!!(ככה המורה שלי אומרת)ממש חזק 3.פוקוס תמידי אפילו מבלי תנופה זה יצליח לך דאבל!! 4.פתיחה של הידד וסגירה!!! סגירה ככה שיבצר עיגול בידיים זה נותן את התנופה 5.לראות שתמיד על הרגל הקידמית יהיה את כל המשקל ואיך בודקים תנסי להרים את הרגל האחורית אם את מחזיקה זה מצויין. 6.שהרגל תהיה בפסה מאוד פתוח. אילו כל הכללים שאת חייבת !!! בפרוש!!! עכשיו אם עדיין עשית את זה ולא מצליח לך יש כמה סיבות או שאת לא מחוממת מספיק! אושזה יום רע(זה קורה)! או שאת פשוט צריכה המון עבודה!!! תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

Mr GK

New member
אני איתך בקטע של

המון עבודה. אם תעבדי על העניין ברצינות ותבקשי תיקונים מאנשים שמבינים עניין, הזמן יעשה את שלו ובסופו של דבר אני מאמין שתגיעי לתוצאות טובות.

TheBlackFairy

New member
תנופה גדולה והתאמנות../images/Emo60.gif

ובין השאר גם לעשות הרבה תרגילי פוקוס
.

the mush

New member
שונאת דאבל פירואט.

אני לא מבינה את זה, אני אחרי פירואט אחת מקבלת וואחד סחרחורת, אז הם רוצים שאני אעשה שני פרואט?!?! פיראוט זה זכר או נקבה

י ר ד נ י

New member
מוח../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

חחח הרשי לי לקרוא לך ככה..
פירואט אחד או פירואט אחת!? פירואט יפה או פירואט יפה? פירואט מוצלח או פירואט מוצלחת!? חחחח לדעתי זה זכר, למרות שזאת בכלל לא מילה בעברית. אוף העברית הזאת עברית קשה שפה.

אויי אני אוהבת להסביר על פירואטים

עזבי אותך תנופה,עזבי אותך כל אותן תנועות השחייה למינהן שיש לאנשים לעוות בשביל לגנוב עוד חצי סיבוב... תעמדי בחמישית,או ליד הבר (כי אלו העמידות שיותר קשה לעשות מהן פירואט נקי) תבדקי קודם כל שאת עושה פירואט אחד נקי-מחמישית תעלי לפסה ברלווה,תחזיקי את הגב את הבטן תתאמני על בלאנס, כשאת מחזיקה את הבטן ואת הגב ברלווה פסה יש לך כבר 80 אחוז מהפירואט, רק צריך להוסיף פלייה עסיסי,ידיים חזקות ופוקוס, שזה 20 אחוז מהפירואט...בשביל לעשות דאבל,את כל מה שאספת למען הפירואט הראשון תאספי כפליים,אל תזרקי את עצמך לתוך הסיבוב בתקווה לתקוע חמישים פירואטים,עדיף לעשות אחד שניים ולסיים אותם בכבוד מאשר לעשות טריפל עקום=], שימי לב לתגובה מהירה של הקרסול רלווה גבוה עוזר לגניבה של עוד איזה שליש סיבוב... כמובן שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה , הכל עניין של עבודה נכונה.

עוד עיצה

תעשי יותר פירואטים בשמאל , בגלל שכמה שיותר עובדים על הצד החלש הצד החזק שלך יתחזק(וגם כמובן הצד החלש) לכן גם אמרתי שצריך לתרגל פירואטים בעמידה חמישית או ליד הבר, במקום בעמידה רביעית ושות' שמהן יותר קל לעשות פירואטים...

למעלה