יש לי שאלונת

יש לי שאלונת ../images/Emo140.gif

אני מעוניינת לפתוח פורום חדש,אני זוכר שפעם הייתה אפשרות לכתוב להם טופס כזה כאילו...למלא את השאלות שלהם לגבי הפורום שאני רוצה לפתוח,בקיצור,שינו את העמוד ואני מ-מ-ש לא מוצאת את הדף הזה...אני ישמח מאוד אם מישהו יסביר לי איפה זה בתוך הבלאגן הזה! נ.ב. העיצוב החדש דיי מעצבן,בעצם,הוא מאוד מעצבן כי כל פעם שאני רוצה להכנס לפורום אני צריכה לפתוח תנושא הכללי ואז לחפש תפורום...הרשימה הארוכה הייתה הרבה יותר נחמדה

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

גולשים (עדיף מנהלים בתפוז) שמכירים אותך ואת סגנון הכתיבה שלך, שיוכלו להמליץ על כישורייך להיות מנהלת...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo4.gif

אז תבקשי מהאנשים שאת גולשת איתם באותו פורום, אני מעריך שהם יוכלו להמליץ עלייך. יש לציין שגיל המינימום לקבלת מנהלים הוא 15 אלא אם כן יש המלצה של מנהל פורום (עדיף 2)

בא לך להמליץ עלי? ../images/Emo6.gif| שמאל|

סתאאאםםם,רק רציתי לשאול מה אני אמורה לתאר בקטע של הממליץ?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

שם הממליץ אם את יודעת אותו ואם לא אז כינוי בתפוז. אם הממליץ הוא מנהל, אז איזה פורום הוא מנהל...

miss_t

New member
גם לי יש שאלה

מה אני צריכה לכתוב בלינקים להודעטת ששיגרתי בפורמים של תפוז? כיאלו מקומות שכתבתי בהם?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

לינקים להודעות ששיגרת בפורומים.. קישורים להודעות שרשמת בפורומים שאת חושבת שיועילו להחלטה לקבלך בתור מנהלת. הנה דוגמא

miss_t

New member
איך אני עושה את הקישור?

אני לא ממש יודעת איך לעשות אותו... אשמח אם תעזור לי...

פגעסוס

Well-known member
קישורים ../images/Emo26.gif

על מנת למצוא את הכתובת לקישור להודעה מסויימת, לחצי עלהעיגול שמימין להודעה והעתיקי את הכתובת הרשומה בשורת הכתובת של הדפדפן.

למעלה