יש לי שאלונת... אמנם קצת טיפשית אבל שאלה.. חחחחח איך אני עושה לעצמי חתימה?
M m a y a 2 1 New member 17/4/07 #1 יש לי שאלונת...../images/Emo13.gif אמנם קצת טיפשית אבל שאלה.. חחחחח איך אני עושה לעצמי חתימה?
י יעל טאובר New member 17/4/07 #2 יש לך למעלה, איפה שהתפוז.. "עולמות", את נכנסת לשם, מכניסה את הסיסמא שלך בצד, והולכת בתפריט בצד ימין ל "עוד על עצמי" נדמה לי, ושם יש לך חתימה. להבא, לנצל"ש.
יש לך למעלה, איפה שהתפוז.. "עולמות", את נכנסת לשם, מכניסה את הסיסמא שלך בצד, והולכת בתפריט בצד ימין ל "עוד על עצמי" נדמה לי, ושם יש לך חתימה. להבא, לנצל"ש.
ת תית היחידה New member 18/4/07 #4 ../images/Emo207.gif שאלה שאלתית האם המעמד "תקליט פלטינה" יותר 'גבוה'/ מכובד "מתקליט זהב", הכיצד? (זאת מאחר ושמתי לב שתקליט שנמכר ביותר מ 20 אלף עותקים קיבל זהב ואחד שנמכר ביותר מ40 אלף, קיבל פלטינה..)
../images/Emo207.gif שאלה שאלתית האם המעמד "תקליט פלטינה" יותר 'גבוה'/ מכובד "מתקליט זהב", הכיצד? (זאת מאחר ושמתי לב שתקליט שנמכר ביותר מ 20 אלף עותקים קיבל זהב ואחד שנמכר ביותר מ40 אלף, קיבל פלטינה..)
מ מורביט New member 18/4/07 #5 גם לי זה לא נשמע הגיוני בהתחלה אבל זה באמת ככה, פלטינה יותר גבוה מזהב.