יש לי שאלון :)

Peeeach

New member
יש לי שאלון :)

מה ההגדרה שלך לרוע? מה ההגדרה שלך לטוב לב? האם את רואה את עצמך כאדם טוב? מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות? מה לדעתך הפתרון לרוע? מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? מי האדם הכי רע שאת מכירה? מי האדם הכי טוב שאת מכירה? אני עניתי את זה בבלוג שלי מוזמנים:] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=299574

A t z a

New member
יאללה....../images/Emo80.gif

מה ההגדרה שלך לרוע? בן אדם שנהנה מסבל של אחרים... מה ההגדרה שלך לטוב לב?בן אדם שמעמיד את הסובבים אותו לפני עצמו האם את רואה את עצמך כאדם טוב?לרוב כן מה לדעתך מניע אנשים להתנהג ברשעות?סיפוק,יצר נקמה וכו' מה לדעתך הפתרון לרוע? עונשים. מה לדעתך הדבר הכי מרושע שאדם יכול לעשות? לפגוע בכוונה במישהו שאוהב אותו מה לדעתך הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות? יש הרבה דברים כאלה מה הדבר הכי מרושע שאי פעם עשית? לאדעת... מה הדבר הכי טוב שאי פעם עשית? כנ"ל... האם את מאמינה שבני האדם טובים בבסיסם? יש ויש מי האדם הכי רע שאת מכירה? אממ כל מיני מי האדם הכי טוב שאת מכירה? גם זה כל מיני

למעלה