יש לי שאלה...

pozpaz

New member
יש לי שאלה...

מסתמן פה מההודעות כי החליטה להיווצר פה קבוצת "תמיכה" המכילה בתוכה מפגשים וכו'.... למה אף אחד לא אמר לי כלום? איך? למה? כמה? איפה? מתי? מי? מה? אני רוצה להיות בעניינים..... שתפו אותי.

simsi1

New member
pozpaz מי מעיז להקים קבוצה בלעדך :))

זו היתה היוזמה של נוביקס החמוד ונראה לי רוב החברים כאן ניענו ליוזמה ; מקווה שבקרוב תהינה קבוצה מוצלחת אל תדאג אחי pozpaz נוביקס יצור איתך קשר

GayBiker

New member
זה רק אומר

שאיזה שבוע לא קראת מה שמתחולל כאן בפורום. תתעדכן. כמו שכבר נכתב לפניי, נוביקס הרים את הכפפה ומארגן מפגשי פורום. כמו שזה מסתמן כרגע, הם יהיו אצלו בבית. לא נאמר לך כלום כי כל ההתארגנות היתה כאן בפורום. שלך לנוביקס מסר אישי עם הטלפון שלך והוא ייצור איתך קשר על מנת לתאם איתך.

נוביקס

New member
G.B אתה משו משהו .תודה.פוזפז היי

רק עתה כתבת וראיתי את בקשתך.באושר רב ותביא כר/ים משום שבקצב הנוכחי רובנו נשב על השיש
. כפי שהוסבר ע"י סימסימ וגיי ב. לפני כשבועיים אובחנתי חיובי. לפני יומיים קבלתי את התוצאות הראשונות הגרועות של המספר הנמוך של הCD4 . התחושה המרגיעה או המציאותית ביותר שהרגשתי הייתה כשנשא אחר מייד הזמינני אליו [נשאון הנפלא] ובעצם השהות עמו וגם השיחה האישית עם G.B הנהדר ואחרים ,נחתתי למציאות. הבנתי שאין תחליף לפגישה של נשאים בלבד כמקור נחמה וצמיחה. תפרתי
ואתפור כפפה חדשה משום שאין בנמצא קבוצה על רקע זהה ועל בסיס גילאי הטרוגני בעלי גורל משותף וגם פורום
.פשוט אין! חפשתי ב
וגם אין כוונה כזו. הרעיון הוא קבוצה שפרטיה ייצמחו בה,על בסיס מפגש קבוע . אם אתה פסיכולוג או ע.ס. או בעל רקע בהנחיית קבוצות נפלא.אם לא עוד יותר נפלא
זהו .שלח לי בבקשה מסר עם טל לפרטי או לחלופין קרא את המסר שלי בפרטי אליך. צ'או והצלחה לכולם.

pozpaz

New member
מזל טוב..

על הצטרפותך לקבוצה האיכותית של הנשאים בארץ!!! סלח לי, אבל הדרך היחידה שלי להתייחס לכל הנושא הזה של הנשאות היא עם נימה של סרקסטיות... הומור עוזר לי להתמודד... אפילו אם הוא שחור ונמוך. צר לי שלא שמתי לב למה שהלך פה - ולא הגשתי לך את התמיכה באותו רגע שבוא נזקקת לו מאוד. אני עצמי עובר איזה שהוא תהליך לא קל, אבל זה לא תירוץ.. כה נפלא שיזמת את הרעיון של המפגשים האלו... ושלא תבין לא נכון.. היו הרבה שחשבו על הרעיון הזה והעלו אותו.. זה לרוב נפל כי אנשים בחרו להישאר כלואים במעטה המסכה שעל פניהם ולא להיחשף כנשאים .. אפילו שהיה מדובר בהיחשפות לנשאים אחרים. כולי תקווה שהפעם זה יצלח יותר.. כי לי אישית נמאס באיזה שהוא מקום לעטות את המסיכה הזאת. מה שיש לי לא אמור להפחיד או להטריד אף אחד - זה בתוכי וזה לא הופך אותי ליפה יותר או מכוער יותר.. חכם או טיפש.. מי שאני לא השתנה בגלל זה (אולי טיפה ציני יותר ממה שהייתי - וזה באמת מוגזם).. אני נתתי לזה להשפיע עלי עד כדי דיכאון - לא עוד!!!

למעלה