יש לי שאלה..

Shakeron

New member
יש לי שאלה..

אני מכיר הרבהה שאני מספר להם על חלומות צלולים וכל ההתעסקות שמסביב לזה.. והם אומרים לי שזה התעסקות עם אלוהים והם דבורים שלא צריך להתעסק איתם אתם יודעים כל המושפעים שחושבים שהנשמה עוזבת את הגוף והולך לשליטתות לפי הדיבור שלי אתם רואים שאני לא בדעת, אז השאלה שלי האם אתם מאמינים באלוהים?ואם השתנה לך השקפעת העולם מאז הכניסה לנושא.

§eyal§

New member
מה ? התעסקות עם הקדוש ברוך הוא ?

לא שמעתי על זה בכלל . ואני מאמין מאוד בהשם . אני גם מניח תפילין . אני מנסה למצוא קשר, אבל אני לא מוצא שום קשר להשם . כשאתה חולם חלום רגיל , אתה מתעסק עם דברים שלא צריך להתעסק איתם ? זה בא בטבעיות . אז אני חושב שבדיוק אותו הדבר בחלום צלול . אתה לא עושה כאן דבר שאסור . נסה להבין סך הכל מה זה חלום צלול - חלום שבתוך החלום אתה מבין שאתה חולם . זה גם יכול לקרות לך הרבה פעמים בטעות , בלי שתתכוון לזה, אין כאן שום דבר נוראי . והשקפת העולם שלי לא השתנתה יותר מדי , אבל כמובן שאני מסתכל היום בצורה אחרת לגמרי על כל הנושא של חלומות ושל שינה . גיליתי שחלומות יכולים להיות הרבה יותר מסתם ,ושכיף לישון ולחלום. אני לא מבין גדול ביהדות, ואני לא כל כך יכול להביא לך חוות דעת מקצועית וחד משמעית , אבל הבאתי את דעתי בנושא .

למעלה