יש לי שאלה..

אכן...

יום השואה בבוקר (בשעה 10:00 בצפירה) יש טקס מול שגרירות גרמניה, ומשם נוסעים לביקור ביד ושם ולעצרת תנועות הנוער בבקעת הקהילות. מומלץ.
 
מטעם מי ציפי?

יש הסעות מהמעו"ז שלכם? אני אגיע עצמאי אם אני שומעת שמישהו אחד יוצא ובלי מעו"ז !!!!!!!!!!!!!1 נמאס לי עם הפרוטקציות האלה .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיוציאו 2 מכול מעו"ז אבל למה ששלושה מעוז"ים יצאו עם אוטובסים מלאים והשאר לא ?
 

JaboGirl

New member
כן מטעם המעו"ז..

אנחנו יוצאים 5 אני חושבת.. פ"ת אוספים אותנו.
 

LPgirl

New member
לכל מי שרוצה לבוא ואמרו לו שאין מקום

אם אתם באמת רוצים וזה חשוב לכם אפשר להצטרף למעוז הקרוב ביותר למחוזכם במקום לומר "אין מקום" יש פתרון! שימו לב המעוזים שיוצאים ממוקמים לרוב במקומות מרכזיים שקד בצפון ברקן בשומרון פ"ת בגוש דן
 
אמרו שאין מקום. זה לא שהחלטתי

בגלל זה היה במרחאות אין לי בעיה להגיע אני אגיד לאבא לקחת אותי אם יש עוד אנשים שמגיעים בלי מעו"ז וזהו .
 

yanivregi

New member
באתר, בעמוד הראשי

רשום מה התכנים שיעברו בתנועה במהלך יום השואה. כולל השבועה התנועתית ועוד
 
אוקי הבנתי..

אבל אם כבר מארגנים, עדייף מכל המעוזים שיהיה יותר נציגות מטעם בית"ר.. זה באמת לא פייר שרק שלושה מעוזים יוצאים..
 
צודקת...

אם זה היה תלוי בי.... אבל אולי יש בעיות שאנחנו לא מודעים להם... ואולי באמת הכוונה לכך שמכל מחוז יהיה מקום איסוף, כי להוציא אוטבוסים זה נורא יקר, וכל היום הזה לא עולה כסף
 
(תגובה)

לפי זיכרוני אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה תמיד היו בצורה הזאת של הפגנה מול שגרירות גרמניה ולאחר מכן -כנסת ויד ושם. אם זיכרוני אינו מטעני, תמיד ההגעה לתל אביב הייתה עצמאית ומשם כולם נסעו לירושלים. וגם עכשיו -מי שרוצה להגיע לתל אביב באופן עצמאי או לירושלים באופן עצמאי שירים טלפון למפקד מעו"ז שלו או להנהגה או להודיע על כך מוזמן. הדברים גם צריכים להגיע מסודר דרך הרכזי מעו"ז. השנה התנועה החליטה לעזור ולתת אוטובוסים למעוזי"ם שסביר להניח שיוציאו הרבה חניכים, וגם שרחוקים פיזית, כך שגם תהייה כמות גדולה של משתתפים באירוע וגם שמעוזי"ם נוספים יוכלו להצטרף. למעשה- למעו"ז כמו רעננה למשל יש עכשיו במקום האופציה להגיע לתל אביב באופן עצמאי, אופציה להגיע לפתח תקווה ומשם לנסוע. התנועה לא סגרה את האירוע, אלא פתחה אותו.
 
אז גם כתיבה בפורום

היא סוג של הפגנה. ואיכשהו, אני לא רואה את כל חברי הפורום כאקטיביסטים הכי גדולים שנולדו בדור הזה* *אוהב את כולכם
 
למעלה