יש לי שאלה

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
יש לי שאלה

היום רבתי עם אוהד בית"ר אני אמרתי לו שאני מעדיף שהפועל יכחו אליפות והוא אמר שהוא מכיר מלא אוהדים של חיפה שיושבים בג' שהם אומרים שהם מעדיפים את בית"ר. מי אתם רוצים שיכח אליפות?

dios4

New member
חח

הדבילים מירושלים.. אין אחד שיושב בג' ורוצה שבית"ר תקח אליפות..גם לא הפ' ת"א כולם רוצים את חיפה, מה לעשות שחיפה לא רוצה? או בעצם..לא יכולה.

Cade Foster

New member
אבא שלי אמנם לא יושב ב-ג'

אבל כל הזמן הוא אומר שבית"ר היא הקבוצה מס' 2 שלו. השיא היה במשחק לפני כמה ימים והוא רצה שבית"ר תנצח, כי לחיפה במילא אין סיכוי והוא לא רוצה להרוס לבית"ר. כמובן שאני לא מחשיב אותו כאוהד חיפה

רק לא מכבי ת"א.

אני לא שוכח את היריבות מאמצע שנות ה-90 ואת מאיר מליקה
. עד היום אני לא לובש צהוב. לדעתי, עדיף שהפועל יקחו, כי אליפות של בית"ר תדרבן את גאידמאק להשקיע עוד יותר וכך הפער בינהם וביננו רק יגדל.

TheWiseGuy

New member
לבחור בין נאצים לקומוניסטים?

אני מעדיף כבר את מכבי ת"א.

eran 89

New member
כל עוד מכבי חיפה לא בעניין, לא

מעניין אותי מי תיקח אליפות. האמת שעד העונה הכי שנאתי את בית"ר, העונה זה התאזן קצת, ובגלל זה לא איכפת לי (לא כי אהבתי את בית"ר השנה, אלא כי הגברתי את השנאה לתל אביביות). כמה שזה נשמע נדוש ודבילי, שהטובה ביותר תיקח אליפות.

אלאלוף11

New member
מצד אחד ביתר ומצד שני הפועל

את הפועל אני שונא וביתר באה במטרה להיות האימפריה וכאילו להחליף את חיפה בשביל זה אולי עדיף שהפועל יקחו חוץ מזה יש את ואליד ואליניב שזכורים לנו לטוב זנדברג לעומתם לא במיוחד

למעלה