יש לי שאלה!!! מי זה ג´ס? הוא כבר הופיע כי פיספסתי כמה פרקים בעונה הקודמת!!!
G Gal6 New member 5/4/02 #1 יש לי שאלה!!! מי זה ג´ס? הוא כבר הופיע כי פיספסתי כמה פרקים בעונה הקודמת!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 5/4/02 #2 |ספויילר| הוא יהיה החבר של רורי בעתיד. אני לא זוכרת שהוא הופיע כבר... אתה בטוח?
G Gal6 New member 5/4/02 #3 לאאא... שאלתי אם הוא כבר הופיע כי אולי פיספסתי אותו אבל כנראה שלא... אגב, באיזה עונה הם בארצות הברית?
לאאא... שאלתי אם הוא כבר הופיע כי אולי פיספסתי אותו אבל כנראה שלא... אגב, באיזה עונה הם בארצות הברית?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 5/4/02 #4 אני מניחה שבסוף העונה השנייה או בתחילת השלישית הפרקים שאצלינו הם די חדשים
R RhCP16 New member 5/4/02 #5 גררררררררררר! אני לא מבינה איך רורי יכולה לוותר על דין בשביל ג´ס!! דין כזה חמוד...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 5/4/02 #7 ואני לא מבינה מה הבעיה לשים סימן של ספויילר!!!!!!!!!!!! תפסיקו כבררררררררררררררררר זה ממש ממש ממש מעצבן!
ואני לא מבינה מה הבעיה לשים סימן של ספויילר!!!!!!!!!!!! תפסיקו כבררררררררררררררררר זה ממש ממש ממש מעצבן!
R r o n i1 New member 5/4/02 #8 את צודקת.... זה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה לדעת את הסוף של הסידרהא ני רוצה לראות כי זה הורס!!!!!!!!!!! ומעצבן כל כך!!!!!!!! ארגגגגגג ביי בייי רוני
את צודקת.... זה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה לדעת את הסוף של הסידרהא ני רוצה לראות כי זה הורס!!!!!!!!!!! ומעצבן כל כך!!!!!!!! ארגגגגגג ביי בייי רוני
G Gal6 New member 5/4/02 #9 נו....../images/Emo3.gif איפה שיש ספויילר כתוב ספוילר כי האייקון לא עבד!!!
R RhCP16 New member 5/4/02 #14 אופסי... ממש מצטערת אבל ראיתי שכבר היה כתוב את זה לפחות פעם אחת בפורום לא חשבתי שאני מחדשת למישהו... בכל אופן פעם הבאה אני אשים אם אני אכתוב משהו כזה.
אופסי... ממש מצטערת אבל ראיתי שכבר היה כתוב את זה לפחות פעם אחת בפורום לא חשבתי שאני מחדשת למישהו... בכל אופן פעם הבאה אני אשים אם אני אכתוב משהו כזה.
מ מ כ ו ש פ ת New member 5/4/02 #12 |ספויילר| היא לא תוותר עליו, הם לא יהיו חברים (עד להודעה חדשה, אולי התסריטאים יחליטו משהו אחר)! היא רק תתאהב בו ויקרה משהו עם דין! שמרית.
|ספויילר| היא לא תוותר עליו, הם לא יהיו חברים (עד להודעה חדשה, אולי התסריטאים יחליטו משהו אחר)! היא רק תתאהב בו ויקרה משהו עם דין! שמרית.
מ מ כ ו ש פ ת New member 5/4/02 #13 אז ככה.. ../images/Emo58.gif-אם בכלל.. ג´ס עדין לא הגיע לישראל ( ), הוא יבוא בפרק ה-5 (Nick & Nora/Sid & Nancy). שזה ממש עוד מעט! בארצות הברית, הם בעונה השניה. שמרית.
אז ככה.. ../images/Emo58.gif-אם בכלל.. ג´ס עדין לא הגיע לישראל ( ), הוא יבוא בפרק ה-5 (Nick & Nora/Sid & Nancy). שזה ממש עוד מעט! בארצות הברית, הם בעונה השניה. שמרית.