יש לי שאלה:)

ToMeTiN

New member
יש לי שאלה:)

בעצם שתיים, אבל בל נהייה קטנוניים... 1- אם הייתה לכם האפשרות לבקש מיהודית שתשיר שיר (לא שלה), איזה שיר הייתם רוצים שזה יהיה? או בקיצור - איזה שיר הייתם רוצים לשמוע בביצוע של יהודית? 2- וההפך, איזה אמן/ית הייתם רוצים לשמוע מבצע/ת שיר של יהודית, ואיזה שיר?

פששש... ../images/Emo9.gif

קשה, קשה... האמת שאני צריכה לחשוב על זה... 1. קשה לי מידי כרגע, ואני לא רוצה להגיד משהו ולשנות את הדיעה שלי 200 פעם, אבל סביר להניח שהייתי רוצה לשמוע את "ערב של יום בהיר" של אפריים שמיר (כי זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם) בביצוע של יהודית
... זה היה יכול להיות כל כך יפה... אבל יש מצב שהייתי דווקא רוצה לשמוע איזה שיר לועזי דווקא
2. לפי דעתי אין שום אמן בארץ שיכול לשיר את השירים של יהודית ולגרום לי לאותה תחושה שאני מרגישה כשאני שומעת אותם... אז גם על זה אני צריכה לחשוב
שיהיה לכולם בוקר טוב ונהדר!

נערת רiק

New member
ואיי בדיוק לפני כמה ימים...

חשבתי על זה, ופשוט היה יכול להיות מושלם אם יהודית היתה עושה ביצוע ל"שיר אהבה ישן".... ("זהו שיר ישן על אניטה וחואן"....) פשוט מושלם... :)

hilali1

New member
שאלה קשה...

אממ אולי איזה שיר של גלי עטרי. בכלל הייתי שמחה לשיתוף פעולה של שתיהן. לא יודעת אם היה פעם כזה.

יוו... יהודית וגלי.. ../images/Emo99.gif

זה באמת היה יכול להיות ממש מושלם. פשוט חלומי. אני בעד להציע מופע משותף.

hilali1

New member
ידעת ששתיהן נולדו ב-29.12../images/Emo35.gif

בהפרש של שנתיים או שלוש נדמה לי.

כל יום לומדים משהו חדש ../images/Emo9.gif

ואכן, בדקתי את הנושא. גלי אכן מבוגרת מיהודית ב3 שנים. וגם נולדה בעיר שכוחת אל (רחובות), והתחילה גם את הקריירה שלה 6 שנים לפני יהודית (בגיל 17, השם ישמור!)

clevelandrocks

New member
יש לי תשובה

הייתי רוצה לשמוע את יודית מבצעת את 'עדיין מחכה לך' של גידי גוב ("האם גם את לי מחכה"). בהתחשב בקשרים הטובים ביניהם, יש סיכוי שזה גם יקרה. קשה לי לחשוב על מישהו/י שיוכל/תוכל לעשות ביצוע לשיר של יודית שיעלה על המקור. אולי משינה ל'ברחובות שלנו'

חחח חצוף!

זה לא נחשב
זה כמו שתגיד "דנה ברגר אולי יכולה לעשות את שקט", או "שלום חנוך יכול לעשות את שיר ללא שם בצורה נהדרת". נא לחשוב על שיר אחר! ואם זה בלתי אפשרי אז פשוט לכתוב "יהודית היא המלכה הבלתי מעורערת!"

zoharrr1

New member
תשובה

אני חושב שהייתי מציע ליהודית לשיר את "ילד אחר" של רמי קליינשטיין. כי זה שיר מדהים וחבל שהביצוע היחיד שלו הוא של רמי קליינשטיין בעצמו (לי מותר להגיד את זה בלי שיפסלו לי את החוזה הקלטות שלי עם הליקון) והייתי רוצה שלאה שבת תבצע את "חוזרת" של יהודית, כי זה פשוט נשמע כמו שיר של לאה שבת .

YA2007

New member
אולי...../images/Emo35.gif

1. יהודית מבצעת את 'ילדות נשכחת' (הפעם בלי נורית...) 2. מעניין היה לשמוע את יהלי סובול מבצע את 'עיר קטנה'

hilali1

New member
יאא נכון.. ילדות נשכחת

ויהלי ממש לא מתאים לעיר קטנה. שיר נשי מדי.

אם כבר שירים שיהודית הלחינה...

הייתי מעדיפה על פני ילדות נשכחת (לא יודעת, נורית יושבת לי על זה יותר מידי טוב... מתאים לה), את "שובי שובי לפרדס". שיר מקסים ונוגע ללב...

ובקשר ל"קאבר" של יהודית..

לא יודעת למה, אני פשוט חוטפת עור ברווז רציני כשאני שומעת את הביצוע שלה ל"אסיף" של נעמי שמר... נראה לי שאני אשאר איתו, הוא פשוט מדהים

venustudent

New member
שאלה טובה

1. אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל פתאום חשבתי שאם יהודית הייתה מבצעת את "אם אלה החיים" של קרן פלס, זה היה יוצא באמת ביצוע יפה... 2. היה מעניין לשמוע את ריטה מחדשת את "למחרת".

ToMeTiN

New member
ויש לי גם תשובות

1- אם זה היה לפני כחצי שנה הייתי אומרת את "שיר משמר" ("שמרי נפשך, כוחך שמרי...") אבל לשמחתי הרבה עד מאוד שמעתי את הביצוע בערוץ 33 (ואפילו הקלטתי בסלולרי!), בתוכנית לזכר נתן אלתרמן. לכן התשובה היא- "שיר לערב חג" (כבר ערב, האופק אדום ויגע..."). 2- השתעשעתי לי ברעיון לשמוע את יוני בלוך מבצע את "רחבת הריקודים".

חחח אדיר!

יוני בלוך עושה את "רחבת הריקודים"... צריך להיות מעולה ברמות אדירות. מעניין מה ניר תגיד על זה

אמ,

1. ללא ספק, יהודית מבצעת את "לוט" של יוני בלוך. 2. מירי מסיקה ב"בך לא נוגע" או יוני בלוך[מאד פשוט לי לחשוב עליו בביצועים שונים של שירים, מעניין למה
] "רחבת הריקודים"

למעלה