יש לי שאלה!

אני??

תכף תאשים אותי בחדירה לפרטיות, תטען שאני עוקבת אחריך, שאני נכנסת לטריטוריה שלך, שאני לא נותנת לך ספייס, שאין לך מרחב לנשום (את החמצן שאתה לוקח לי), שאתה לא מבטא את ה'אני' שלך בגללי, שאתה מרגיש שאני דורכת עליך... כל החברים שלי עורכי דין. כולם. (אני מסננת אותם טוב) - פרט קטן ושולי שהתחשק לי לאמר זאת עכשיו... מאז שנכנסתי לפורום עד היום, לא קראתי אפילו הודעה אחת שלך!!! אפילו לא אחת!!!

זו את שצריכה לנשום.

קחי את זה בקלות ותמשיכי לעקוב אחרי, עוקבת טובה הוא עוקבת עיקבית.

אנילה1

New member
DIDI 21 סחטיין על השמחה

אם טוב לך לחיות חיים כפולים אז תשאר. יש כאלה שהם אנשים מאוד ישרים ולא מסוגלים להיות מחופשים כשהם כבר לא מאמינים. אני בהחלט בעד חרדים אנוסים.כמוך. גם אני לא חושבת שצריך לשרוף את כל הגשרים בגלל שאצלך משהו כבר לא מסתדר. אז מה? מישהו צריך לדע על זה? זאת השריטה הפרטית שלך, תשאר בעולם החרדי והחיים שלך יהיו קלים. בכל מקום ידאגו לך. בעולם החילוני תצטרך לעבוד קשה ואף אחד לא ינקוף אצבע עבורך, אז למה לך לעזוב. בעיני נשמע נכון מה שאתה עושה.

DIDI 21

New member
אני מאוד מקווה בשבילך ש...

את אומרת את כל זה לפני שאת הולכת לשרוף הכל ולא שכבר עשית את זה!

אנילה1

New member
אני לעולם לא הייתי שורפת כלום

רק דואגת לא להביא מיליון ילדים. ומחפשת גבר כמוך לבעל.

DIDI 21

New member
אז תדעי לך...

שיש רבים וטובים כמוני... ואני מכיר חברה ממש אחלה שהם חושבים כמוני! רק יש הרבה שמפחדים לעשות כל מיני דברים (כמו ללמוד מקצוע, לחלל שבת, לצאת עם חברה, ועוד) אבל אחרי החתונה כשהם יבנו את ביתם האישי הם ינהגו בדיוק כמוני. רק אל תהיי פראירית ותתני להורייך לדפוק אותך עם איזה ``שידוך``! בהצלחה!

נראה לי

New member
יש לי כמה שאלות אלייך.

איך כל פעם שאתה עושה "עבירה", אתה לא מרגיש צבוע, ולא שייך, וחסר אופי?! איך כל פעם שאתה רואה חילוני ברחוב, שיכול לעשות מה שאתה לא יכול, אתה לא מת מקנאה? איך כל פעם שאתה מרמה את האנשים סביבך אתה לא מרגיש, "זה לא המקום שלי, זה לא המקום שלי"? זה פשוט מאוד מעניין אותי, כי רוב האנשים החוזרים בשאלה שדיברתי איתם תיארו את ההרגשות האלו.

למעלה