יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

אני מתאמנת בחדר כושר כפעמיים בשבוע. האימון שלי כולל הליכה מהירה - חצי שעה, אופניים - 20 דק´ , ואליפסה - חצי שעה. בעייתי היא שאני חוזרת נורא נורא עייפה אחרי האימון ותמיד בא לי לישון... זה נורמלי ?!

שעה ו-20 אירובי? מה קרה? לאן את רצה

זה המון!! למה את לא מחלקת את זה הגיוני יותר? 45 דק´ בכל פעם?

אני מסכים

בשביל פעמים בשבוע האימון ארוך מדי ואין בו תועלת !? תנסי להגיע 3 פעמים לחדר כושר ותבצעי את האימון הבא: 5 דקות הליכון בעצימות נמוכה (חימום) 10 דקות ריצה 5 דקות הליכה מהירה 15 דקות אופנים בעצימות בינונית 5 דקות אופנים בעצימות נמוכה (שחרור) הקפידי שתמיד תהיה התנגדות באופנים ! אם את מרגישה שקל לך תעלי התנגדות או מהירות. הקפידי לאכול 2-3 שעות לפני האימון נסי את האימון הזה למשך מספר שבועות וחזרי אלי לתוכנית מתקדמת יותר. בהצלחה

יש רק בעיה אחת...

אני שונאת, שונאת, אבל ממש שונאת לרוץ ! חוץ מזה, למה אין תועלת באימון שלי?! לפני כמה חודשים, הייתי עושה אליפסה חצי שעה ואופניים רבע שעה ובזה הסתפקתי. לא היו תוצאות מדהימות... לכן הגברתי את האימון. תודה:)

הסבר

כוונתי היתה אין תועלת בעבודה ממושכת של שעה ועשרים פעמים בשבוע ! עליך להגביר התנגדות/מהירות ולא את הזמן. לגבי ענין הריצה, תשני את החימום והריצה למכשיר האליפטי או לסטפר. זכרי העצימות קובעת, שמרי על דופק סביב 70-80 אחוזים מדופק מרבי. בהצלחה

למעלה