יש לי שאלה

יש לי שאלה

מייקל לואיס הוא מישהו שילדים מעריצים ורוצים להיות כמוהו נכון? אז למה הוא לא מתגייס לצבא ומראה להם את הדרך הנכונה? ועוד איזה שטות הוא המציא "בעיה בריאותית" כל היום במכון כושר ויש לו בעיות בריאות.. נו באמת יש מוגבלים שמתנדבים לצבא ולמדינה אבל אדון מייקל ריבוע לא יכול... למה להעריץ בן אדם כזה בכלל?

שאלה טובה...

אני בכל אופן לא מעריץ אותו אין מה להעריץ בו לדעתי... וראיתי באיזה וידיאו שהוא מדבר על ה"בעיה הבריאותית" לא נראה לי שזה באמת נכון... לא עשה צבא,וזה חבל באמת לא דוגמה טובה לנוער אבל ליר מעריצה אותו

danit1234

New member
לא מעריצה ../images/Emo3.gif

יש מצב שהוא בנאדם נחמד בלי קשר לא מסכימה עם זה שהוא לא עושה צבא אבל נו מילא

danit1234

New member
כאילו הנו מילא לא מיוחס לזה

שהוא לא עושה צבא זה חשוב מבחינתי הוא בכללי [כדי שלא תהיינה אי הבנות
]

ובגלל זה להעריץ אותו?

ולקנות יומן שלו?! ולרדוף אחריו ברחוב?!! את יודעת כמה אנשים נחמדים יש? בחיים לא קנו מהם יומן

danit1234

New member
אבל מה את באה אלי בתלונות? ../images/Emo6.gif

הרי כותרת ההודעה שלי היא לא מעריצה אותו סתם אמרתי שלא נראה לי בסדר שהוא לא מתגייס כי לא מתאים לו אבל אולי הוא נחמד

טוב, אני לא יודעת מה הבעיה

הבריאותית שלו, אבל באופן כללי... אם יכול לשחק כדורסל באופן מקצועי כנראה שהוא בסדר. ראיתי אנשים עם בעיות שהתגייסו איכשהו, גם אם זה אומר להתנדב... עם תת משקל, עודף משקל, עיוורים, צליאק... בנאדם שבאמת חשוב לו להתגייס או לתרום למדינה בדרך כלשהי, ימצא את הדרך לשם.

מה הקשר?

הוא לא מתגייס לצבא כי יש לו בעיות בריאותיות...ככה זה .[ ד"א הוא אמר שהוא שונא אנשים שלא מתגייסים לצבא
אהמ אושרי כהן?!
] ואם יש לו אישור על זה אז זה מוצדק.תאמין לי שימשיכו להעריץ אותו גם ככה!!

ברור שימשיכו להעריץ

מעטים האנשים שצבא לא צבא זה מה שימנע מהם לאהוב מישהו, ויש מספיק דוגמאות..

אני יודע שימשיכו להעריץ אותו

אבל אני לא מבין למה להעריץ בן אדם שבעצם לא עשה משהו שדורש הערצה [אם ניקח בחשבון שהרבה שעות במכון כושר לא שוות הערצה..] ואני כותב בשעה כזאת מוקדמת כי אני לא בארץ...

מה יש להעריץ בילד עם ריבועים?../images/Emo4.gif

כאילו... אין
בקשר ללהתגייס.. מצד אחד אם הוא לא רוצה.. מי אני שאגיד לו לא? בחירה שלו... מצד שני
כלב מניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

זה ממש לא נכון:

אני אולי רק בן 11 וחצי אבל עברתי איזה שבע ניתוחים בחיי ואחד מהם הוא לב פתוח ובגלל זה קשה לי לתפקד וכמו שנראה אני לא אעשה צבא או שאני יהיה ג'ובניק או עתודאי ואני שומר על בריאות אני עושה הליכות אני מתאמן אצל מישהי ששמה דליה במכבים ליד מודיעין ואני אוכל בריא ויש לי ריבועון קטנטון אחד ויחיד אבל מה הקשר חוץ מזה על זה לפתוח הודעה חדשה יש כאן גם כאלה שמעריצים אותו וזה פוגע בהם (לא אני עדי הימלבלוי שליטה) אבל למשל הבנתי שליר לאב תמיר כן ואם יש לך בעיה או משהו נגדו זה ממש לא המקום
. אגב לאלה שרואים עוד 6 ימים חלק ב' השמינייה

למעלה