יש לי שאלה

Decay Dance

New member
יש לי שאלה

אז שלום אני מיטל אני בת 16 וחצי אני גם שמנה לא ממש אבל לא חסר לי עכשיו רציתי לשאול איך אתן בתור נשים השלמתן עם עצמכן? איך הגעתן למצב שטוב לכן עם הגוף שלכן ולמצב שאתן מרגישות בנוח (לפחות לחלקכן) ללבוש בגד ים בלי כלום מעל כי לי אישית לא היה אומץ לעשות דבר כזה אני בתור מישהי שמנה מאוד גאה בכן שיש לכך האומץ לא להתבייש במה שאתן למרות שאני לא רוצה מעצמי!

rikibit

New member
אני אישית פשוט.....

למדתי להרגיש בנוח עם עצמי בכל הזדמנות ולא משנה מה...אני לא חושבת שיש לי במה להתבייש, ותזכרי תמיד יש יותר גרוע..
ומי שרוצה לנעוץ עיניים שינעץ ואל תחשבי שהחמאות לא זורמות גם...תמיד יש מינוס ופלוס..העולם הוא בטרייה אחת גדולה..
חוץ מזה אם תרגישי ותאמיני בכל הפלוסים שיש בך את בחיים יותר לא תתביישי בעצמך כי את תגלי הרבה דברים מעבר למבנה גוף. אגב אני לא מרוצה מהמשקל שלי ואני מאוד רוצה להרזות אבל אני תמיד מלאה בביטחון עצמי ואחלה גישה לעולם
מקווה שעזרתי

גבר39

New member
אל תשכחי..

שישנם גברים רבים (כמוני למשל..) שנמשכים רק למלאות. כמובן שיהיה זה קשה להמשך למישהי שלא אוהבת את עצמה ואת מראיה. ברגע שאת מגלה את אהבתך לעצמך, זה מקרין וגם אנשים מסביב יאהבו.

Decay Dance

New member
תודה רבה על הצעתכם

ואני ייקח את זה לצומת ליבי וכן אני מודעת לזה שכאשר לי לא יהיה טוב עם עצמי לאף אחד לא יהיה אבל אני משארת שזה משהו שלומדים לקחת עם השנים לא כן?

למעלה