יש לי שאלה=>

יש לי שאלה=>

תקשיבו.. אני לא מעריצה של נטליה אבל אני אוהבת אותהה..
עכשיו רציתי לשאול איך אתם משיגים מידע...תמונות וכו... כאילו בכל זאת היא לא מפורסמת מהארץ..! אשמח אם תגיבוו! כי זה חשוב ליי..=) דרך אגב תראו את נינוש המושלמתת!! איך היא דומה בתמונה הזאת לנטליה! ברגע הראשון שראיתי את התמונה אמרתי את זהה חעח D:

שלא יעלה בדעתך להשוות !

בעיניי נינט לא דומה אוליי ממש מידיי פעם לפעמים ניראה שהיא עושה פוזות כמו של נטליה בעיתונים בכוונה..אני מאוד מקווה שלא כי ככה אף אחד לא יסתכל לכיוון שלה .. בכל זאת אין לך מה להשוות את היופי של נינט לנטליה שנייהן מעולם אחר לגמריי חוצ מיזה נטליה יותר עדינה ביופי שלה ולנינט יש יופי של רעה ואני לא היחידה שרואה את זה יש עוד הרבה כמוני שגם רואים את זה ..

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאיזה שטויות../images/Emo4.gif

יופי של רעה?WTF?!? מזה השטויות האלה? ואני דווקא חושבת שיש בהן דימיון. התמונה הזאת מוכיחה את זה! שתיהן מדהימות לדעתי
למה נראלך שהי אעושה בכוונה?! קצת היגיון!!! ובקשר לשאלה,יש לסדרה SMV פורום בספרדית שאפשר למצוא בו מלא עידכונים וכאלה..אתר לנטליה וגם אפשר לחפש בגוגל

היא לא דומה לה אוליי במיקרה יצא לה

בעיניי הן לא דומות חוצ מיזה אין מה להשוות פה כי לנינט יש יופי ישראלי ורואים את זה והיא יותר גסה בפנים . ונטליה שהיא בכלל ארגנטינאית ויש לה יופי מיוחד ועדין זה שיש להן ליפעמים מבטים דומים זה לא אומר כלום בדרך כלל לפי מה שאני רואה בעיתונים היא בכלל לא דומה לה ! נקודה סוף תרדי מיזה !

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifהיא דומה לה בהרבה

תמונות... ומזה משנה יופי ישראלי או לא? ארגניטאני או לא? אז אם הבנאדם לא מהארץ, את יכולה להגיד שהוא לא דומה למישהו מארה"ב? תחשבי לפני שאת כותבת. נטליה מהממת לדעתי וגם נינט!! אני חושבת שכן יש בהן דימיון. וזהו,אני לא מתכוונת יותר להתכווח איתך על זה, כי לא נגיע לשום דבר. כל אחד ודעתו.

למעלה