יש לי שאלה

ספפפפיר

New member
יש לי שאלה

מצטערת מראש אם פתחתי דף שזה אסור אבל אני כבר כמה פעמים שואלת ולא עונים לי תראו אמרו שיש הופעה בחיפה בקונגרסים הודיעו על זה בעיתון חיפה ובאתר אז התקשרתי לקופות של הקונגרסים הם אומרים שאין מפע כזה ושהיה לפני שלושה ימים מופע התרמה ועברי לא היה בו אז התקשרתי לקופות גרבר וגם הם אמרו שאין וגם לעירייה וגם להם אין מושג...מישהו יודע על זה משהו? וסורי שפתחתי דף במיוחד אני פשוט בלחץ ללכת להופעה הזאת כמו שאתם רואים:S

זה כל הפרטים שיש לי על ההופעה

23.12.2006 מוצ"ש -מופע התרמה לילדים חולי סרטן מרכז הקונגרסים חיפה מחיר כרטיס - 50 ש"ח לצדדים 80 ש"ח לאמצע כרטיסים אפשר לקנות בעיריית חיפה, בקופות גרבר ובקופות של הקונגרסים אומנים שיופיעו : עברי לידר, כנסיית השכל, רמי קליישנטיין, חמי רודנר אבל אם התקשרת ואמרו שאין הופעה אני לא יודעת בכל אופן יש פה את מתן ( matanky1 ) שהוא הביא את כל ההפרטים על ההופעה והבנתי שיש לו שם גם קשרים ( אמא שלו עובדת בעיריית חיפה או משהוא כזה) אז תחכי שהוא יראה את ההודעה שלך או שתנסי לשלוח לו מסר אולי הוא יוכל לעזור לך מקווה שעזרתי

הנה טלפונים שמהם אפשר להזמין כרטיס

שלומי דן - 0503435356 ליאור אגודת הסטודנטים אוניברסיטת חיפה - 0524696724 ניר גספר - 0523393638

matanky1

New member
חידוש!!!!

כרטיס עולה 60 שקלים ובטלפון אומרים איפה שאנחנו רוצים כלומר אם יהיה פנוי.... קחו בכיסאות 16-25 זה ממש מול הבמה.... ושורות הכי קרובות שאפשר
וסיוון מי זה שלומי דן? דיברתי איתו ורק שאלתי כמה עולה כרטיס
בהופעה של אייל זה היה 50 ו-80 ועכשיו זה רק 60...

לא יודעת מי זה שלומי דן

זה טלפונים שהיה כתוב באתר של עברי רשום גם שכניסה 80 ש"ח (קופות ), במכירה מוקדמת 60 ש"ח ודרך אגב סיון רק עים ו' אחת

ספפפפיר

New member
אוףףףףף

אני לא מבינה דודה שלי עובדת ברמבם והיא ביררה אם יש הופעה ואמרו לה שלא..וגם בקונגרסים אמרו שאין הופעה...יש לכם איך להסביר את זה??.........מישהו כבר קנה כרטיס?

למעלה