יש לי שאלה

יש לי שאלה

אני מבקשת שתענו לי את האמת. אני יעל ילדה בת 14 שכל החיים שלה הם האומנות. יש לי מחלת נפש קטנה שאני מנסה להתעלם ממנה. בעקבות בעיות רבות שצצו לאחרונה אצלי הפו אותי לפורום הזה בו אני אוכל לדבר עם אנשים על אומנות ולשמוע מאנשים על אומנות. לאחר מעל חודש וחצי שהסתובבתי פה כמשתתפת סמויה ופחדתי לדבר אזרתי אומץ והתחלתי לדבר. נסתי להיות הכי בסדר שיש. הגבתי להכל. שאלתי שאלות לא שיחקתי אותה מבינה גדולה ניסתי להיות אני. הבנאדם היחידי שנתן לי את האומץ לעשות זאת היה בן שלמרות הכל אתם מקבלים אותו. אבל אני נפגעתי שאלתי שאלות וענו לי בזלזול. מחקו הודעות שלי. ושחשבי אולי רק נדה לי שמתייסים אלי רע ואזרתי אומץ להציג עבודה שלי שעשיתי במיוחד שתתאים לנהושא של השבוע. לא קבלתי תגובות. והשאלה: אתם לא רוצים אותי כאן? אני מפריעה לכם כאן? או כל דבר אחר? הדמוקרטיה תכריע ואולי אני אאלץ לעזוב או להיות סמויה כאן. אל תשקרו. תגידו את האמת. פגועה מאוד, יע
נ.ב. אול להודעה כזו שנכון שהיא לא קשורה באומנות אבל היא מטיחה דברים קשי. תסכימו לפנות מזמנכם ולהגיב.

komandatore

New member
ככה זה -זה קורה גם לי הרבה

אין מה לעשות ,עם כל ההשתדלות גם לי לפעמים לא מתיחסים לדברים אני משתתף בכמה פורומים,בחלק יותר בחלק פחות,וקורה שמתעלמים אין לי פתרון לזה פשוט לנסות שוב-להקפיץ את מה שהעלת או לשלוח מחדש

SC

New member
יעל היקרה ../images/Emo70.gif

כתבתי לך משהו בתגובה כבר למעלה, אבל אם חשוב לך מה שיש לי לומר לך תקשיבי למה שיש לי להגיד לך שוב. בחיים כאמן, כיוצר...לא כל דבר שעשיתי מצא חן בעייניי אנשים או היו כאלה שאהבו והיו כאלה שלא אהבו והיו כאלה שהתעלמו מאוד ובגלוי ונעלבתי מאוד. אבל זה לא עצר אותי וגם לא יעצור אותי. אני נולדתי לזה, בביתי כולם כישרוניים ואני אמות עם זה. מה אני אומר לך, אל תחשיבי מה יגידו אחרים כי יהיו תגובות שונות ולפעמים לא יהיו תגובות בכלל. תמשיכי לאהוב אמנות, לצייר ולהתפתח בכל כיוון שנראה לך. אני לא יודע אם מחקו הודעות או לא, באמת לא שמתי לב לכך אבל כפי שכבר אמרתי לך, אנשים לפעמים לא יודעים מה לומר או לא רוצים לומר, לא תמיד אנשים מבלים פה באופן יום יומי וטבע הפורום הוא שהודעות נדחפות למטה עם כל הודעה חדשה שנכנסת. אז אל תעלבי, תקפיצי שוב את ההודעה שלך, תגידי שוב....קצת מרפקים לא לפחד, תראי לבד שעם הזמן את רצויה פה בדיוק כמו כל אחד אחר. תאמיני לי שאין כאן מישהו שמרגיש פחות רצוי או יותר רצוי.

יעל - מכיון שברור לי למי התכוונת...

קודם כל בואי תביני - אני מנפה ומוחקת הרבה הודעות מהפורום, זה חלק מכלי הניהול ולא משהו שמופעל אישית נגדך או נגד ביטוי אישי, פשוט הודעה בסגנון "אפרת למה את לא מחליפה את הסקר" היא הודעה לא רלונטית, אני גם לא נוהגת להסביר חדשות לפרקים את מניעי עם כל פעולה שאני עושה בפורום, רק כדי לסבר את אזנך - לא החלפתי את הסקר כי מתוך משתתפי הפורום הצביעו רק 18, קיויתי לקבל עוד תגובות. את מוזמנת להשתתף בפורום אמנות ולהעלות עבודות, להביע את דעתך ואני אשמח על כך, אך אם תמשיכי במתן הנחיות לניהול הפורום, אני חוששת שלא אהיה סובלנית כדוגמה: ביום שישי כתבת: "מה קורה עם "מלך השבת", אני מחכה...", ובהודעה שכתבת לגבי הסקר "הסקר נמצא פה כבר מליון שנה, מתי תחליפי?", ובכן - לצורך שאלות כאלה יש מסרים אישיים, את מוזמנת לפנות אלי ואז אולי לא אצטרך לספר על גבי הפורום שביום שישי ביליתי בבית החולים ליד מיטתה של סבתו של בעלי, שגוססת. הסברתי את עצמי? אפרת

eranoz

New member
יעלה יקירתי

בתור אחד מאלה שעודדו אותך להעלות עבודות. ובכן: בבקשה בבקשה לא לקחת ללב, כשמתעלמים מהודעה שלך בפורום זה מעליב. במיוחד כשאתה מצידך מפגין רצון טוב. פורום זה לא דבר מחייב לטוב ולרע. אני מבין שאת במצב לא יציב אבל קצת סבלנות, אל תגיעי למסקנות גורפות בזמן כלכך קצר. אני סטודנט בחופשת סמסטר ויצאתי לטיול בצפון עם חברים. בגלל זה לא יכולתי להגיב. דרך אגב, לכשתילמדי אומנות תקלעי למצבים, שאת מציגה עבודה מושקעת והכיתה, שזה אנשים בשר ודם לא וירטואליים כמונו, אפילו לא יטרחו לקום מהכיסא ולהתבונן בהגשה מקרוב, כי הם עייפים עכשיו או סתם כי אין להם כח, או מאלף ואחת סיבות אחרות. גם לי זה לא קל בכלל, אבל צריך להכנס לפרופורציות. ובאשר לעבודה שהעלת בפורום פנטזיה, תעלי אותה עוד פעם לפורום אומנות. אני חושב שהעבודה שלך מרתקת אבל, התגובה שלי רלונתית לפורום אומנות ולא לפורום פנטזיה. תמשיכי ליצור ביי

למעלה