יש לי שאלה

Starling

New member
יש לי שאלה

מעניין אותי לדעת אם בנות שמגיעות לכלל צה"לי יכולות להגיע לתפקיד קרבי (בהנחה שזה הופיע להן במנילה..). אני למשל קיבלתי קרבי במנילה, אבל לא סימנתי את האפשרות הזו, ואם אני משנה את דעתי, הדבר אפשרי בכלל? מקווה שיש מישהו שיכול לענות תודה

B i g B

New member
אז ככה,

בנות שרוצות להגיע לקרבי צריכות לעבור גיבוש לוחמות לפני הצבא, ולכן לא ניתן ביום הגיוס לקבל תפקיד לוחמת. אם את מתחרטת עכשיו את יכולה להתקשר ללשכת גיוס ולבקש את הגיבוש.

Starling

New member
תודה, רק...

נראה לי שזה קצת מאוחר בשבילי.. אני מתגייסת בדצמבר הקרוב (כן, כלל צה"לי..חתמתי ויתורים, ובמיון האחרון עשיתי משהו מפגר..) אם אני אראה המון מוטיבציה וממש אבקש, בכ"ז אין לי סיכוי? במקרה כזה יכול להיות שישלחו אותי לתפקידים קרביים שהם לא לוחמת כלשהי? (אני יודעת שיש לי נתונים מאוד גבוהים) תודה רבה על התשובה, אגב.

B i g B

New member
אוקיי

הגיבושים מתקיימים בינואר ובמרץ למיטב ידיעתי, לכן באמת קצת פספסת את זה. ולא, את לא תקבלי שום תפקיד קרבי (מה זה קרבי אבל לא לוחמת? :-\ )

Starling

New member
תגובה

באסה.. שמעתי על מישהי שהייתה בכל"צ ועכשיו היא כלבנית קרבית (?). אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע.

josie1986

New member
עד כמה שידוע לי,

אין מצב להגיע להיות כלבנית דרך כל"צ, אלא אם זה בחיל האוויר.

Starling

New member
מוזר..

היא אמרה שהיא כלבנית קרבית P: .. טוב, נו. שאלתי את זה קודם, אבל אם יש לי נתונים טובים והתקבלתי לתפקידים איכולתיים (למרות שחתמתי עליהם ויתור..) יכול להיות שיציעו לי תפקידים מעניינים? יש תפקידים שמציעים לבנות בכל"צ שאינם פקידותיים? ותודה על התשובות.

B i g B

New member
כלבנית |הדגש|קרבית|סדגש|...

רק דרך עוקץ -> דרך גיבוש לוחמות. כמו שאמרו אלא אם זה חיל האוויר.

למעלה