יש לי שאלה...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
יש לי שאלה...

לאחר בדיקה...לאחר סקר...לאחר תהיות התברר לי שטבעת הנישואים נשארת אצל האישה לאחר הגרושים (הטבעת של הגבר) למה האישה "מקבלת" ת'טבעת
האישה ברוב המיקרים מוכרת ת'טבעת וקונה לעצמה תכשיט אחר... מי החליט שהיא תשאר אצלה ? מעוף

יערית

New member
מה פתאום!

בד"כ הטבעת נמצאת אצל מי שעונד אותה או מי שלוקח את מה ששייך לו מהבית לאחר הגרושים,האישה אין לה כל קשר לטבעת של הגבר אלא אם כן הרוויחה חתיכת מתכת אחרי הגרושין.

בלי לדעת או לקבל נשארה אצלי ומכרתי.

לא נראה לי הגיוני (אומנם אין לי מושג מה האמת) שהטבעת אמורה להשאר אצל האישה הלו בטקס הגירושים הגבר מגרש את האישה וכלל לא חשוב מי יזם אז איך הטבעת אמורה להיות בידה תמוהה אבל מי בכלל הולך לפי הכללים?....

מעופי

זה בדיוק העניין בסקרים / סטטיסטיקות. הם לא בהכרח קשורים למציאות. מעולם לא קיבלתי או דרשתי את הטבעת של. ואת שלי לא רק שלא מכרתי, אני בכלל לא יודעת איפה היא.

הטבעות

בקופסת התכשיטים של הילדה יחד עם כל מני שרשראות צמידים ועוד לא מכרתי לא אמכור אבל קניתי טבעת אחרת
יותר בטוחה

Gירוסקופ

New member
אם לא ידעת, אזי אחדש לך, בהידות

הגבר לא צריך טבעת. הרי נאמר: את מקודשת לי בטבעת זו. האישה לא אומרת: אתה מקודש לי בטבעת זו. ככה שבמילא הטבעת שאצלך היא רכושך, אלא אם תתחילו לריב עליה כמו ילדים קטנים. אז תמכרו אותה בתרי זוזי וחלקו הכסף בינכם.

n o g a1

New member
אגיד לך מי לוקח את הטבעת

לאחד משניהם הטבעת מזמן עזבה את האצבע ונרככה סביב הגרון , עלתה ועלתה... הפכה ל"בילד אין" וקשה מאד לתלוש אותה משם. הסקרים אומרים נשים לוקחות ? אז אולי נסיק מסקנות בהתאם לנאמר מעלה? בנוגע לטבעת של הגרוש שלי- הוא שאל אותי "את רוצה את הטבעת שלי או את המרצדס"? נשארתי עם הטבעת שלו , כמובן :)))

דנדי1

New member
התשובה שלי

אצלי, ישר אחרי שהתגרשנו היאהורידה את הטבעת (אמרה שכבר לא צריכה את זה) כמה חודשים אחרי זה הודיעה לי שהיא בהריון....
אהההה...... מה ????? לא לטבעת הזו התכוונת????
חג שמח

טבעת נישואין

מסמלת את הנצחיות,השלמות והאין סופיות של קשר הנישואין לפחות זו היתה התקווה עכשיו,אחרי שאנחנו אחרי הסופה... מה איכפת לנו בכלל ולמה שיהיה אכפת לנו מטבעת שאין לה שום משמעות יותר? (אני אישית התכתי בזמנו את הטבעות יחד עם עוד אין ספור תכשיטי זהב ,למטיל אחד, כי זהב זה לא ממש My cup of tea)

למעלה