יש לי שאלה...

tommy walker

New member
יש לי שאלה...

אמנם זה לא קשור רק לפורום הזה אלא בכלל, אבל בכל זאת.... מה זה הקטע המטומטם הזה שאם מגיבים על שרשור מסוים אז הוא לא קופץ לראש הרשימה??? לפעמים זה כן, אבל כאילו בשלב מסוים יכול להיות אשכול מאוד פופולרי ונושא שהרבה רוצים לדבר עליו אבל לא משנה כמה יגיבו- האשכול הזה לא יהיה למעלה אלא יעבור לאט לאט לעמודים אחרים. זה כאילו שהאתר בכוח רוצה שדיונים ידעכו בפורום ושלא יעיזו להתעסק באותו נושא יותר מכמה ימים בודדים. מה זה הקשקוש הזה? באף מערכת פורומים אחרת זה לא עובד ככה. אולי יש אפשרות שמנהלי פורום (*שיעול* סתיו ! *שיעול*) יכולים לבחור שאצלם בפורום זה יהיה אחרת... לא יודע... בכל מקרה, בימינו, כשיש כל כך הרבה פורטלים ומערכות פורומים באינטרנט, אני לא חושב שלתפוז יש את הפריבילגיה להיות עם ממשק מפגר כזה שלא מקפיץ שרשורים למעלה. כי פשוט אנשים יעדיפו להיות פעילים בפורומים עם ממשקים נורמליים... לדוגמה יש את השרשור על המחזמר המחתרתי החדש של בוגרי בית צבי ואנשים עוד כותבים שם... וזה נושא מעניין... אבל לא אני ולא עוד הרבה אנשים אחרים יטרחו כל פעם לדפדף בארכיון לראות אולי במקרה מישהו כתב תגובה למשהו. וככה גם אנשים יפסיקו לכתוב על הנושא הזה וזה סתם חבל.

יוליקה

Member
מנהל
אם כבר העלת את הנושא

האם לפורום הזה יש מנהל/ת?? זה זמן רב מאד שלא ראיתי נוכחות שלו/ה הפורום הפך למדור מודעות ופרסום של כל מיני הופעות - כל מי שרוצה לקדם איזה מופע או אומן מכניס לפה פרסומת וכאילו המלצות - זה אסור בתכלית האיסור בכל פורום אחר. לגבי ההקפצה של נושא - כך זה עובד בכל הפורומים של תפוז - כשאתה מגיב על שירשור הוא קופץ למעלה - אלא אם לנושא מוצמד סימן הקפצה שרק מנהל הפורום רשאי להכניס. מעבר לכך, זהו פורום שבו אמורים לדון על מחזות זמר. כל זמן ש"ילדים" נכנסים לפה ומבקשים אינפורמציה על מחזה כזה או אחר זה OK, אבל כאשר השירשורים יורדים לרמה של ילדים ושפה של ילדים זה פוגם במטרת הפורום - ולכן אני מתפלאת שמנהלת הפורום לא מכניסה את הראש לפה לפעמים....

netmaster1

New member
צודק זה באמת לא קופץ

אז בוא נעשה את הדבר ההגיוני היחידי שאפשר לעשות עד שסתיו תסדר את זה נדבר עוד על הרננדו בשרשור הזה!:) מי היה במופע?

julez

New member
אני הייתי! ../images/Emo8.gif

וכבר כתבתי פעם פעמיים על זה... יאללה, ספרו. איזה שיר הכי אהבתם? מי מהשחקנים היה הכי מוצלח לדעתכם?

netmaster1

New member
Two Ladies היה חזק ביותר

אבל בסופרקליפרג'יליסטיק... הכי נהנתי ומבין קטעי המעבר הקטע עם הפחים היה הכי טוב, עד עכשיו אני צוחק מזה. אגב, בלי שום קשר אני די חייב לך תודה בזכות החתימה שלך הפסקתי להיות עצלן והחלפתי אחרי משהו כמו עשור את הכינוי שלי באיסיקיו לאיניגו מונטויה(אחרי התלבטות קשה לבין זה ו The Dread Pirate Robertes) אז תודה לך, בערך:)

julez

New member
בבקשה לך ../images/Emo13.gif

אני עדיין הרוסה מהכוריאוגרפיה לסופרקליפרג'יליסטיק... מעניין מתי הם יעלו את המופע שוב...

julez

New member
זה צריך להיות אז באולם הקטן שם...

לדעתי במה גדולה מאבדת את הקסם, אבל יכול להיות שהקאסט ו/או מישהו אחר כאן יחלוק עליי...

Evil Spike

New member
אני גם הייתי!

וממש נהנתי!
הזמן טס לי!
בכלל לא הרגשתי שעברה שעה!זה אפילו היה נראה לי קצר מדי ונשאר לי טעם של עוד! כולם היו מקסימים! כל אחד מהם! האיחוד של כל השחקנים האלה היה ממש מוצלח כי לכל אחד יש גוון אחר וסגנון אחר אם בקול או באישיות/בהופעה על הבמה, ביחד זה יצר הרמוניה כל כך יפההההההההה
פשוט מדהים!
זה היה נראה סגנון חדשני! והשילוב של כל הסגנונות בעיקר של הקברט שמאוד אהבתי, ובחירת השירים חלק המוכרים וחלק הפחות מוכרים. ואיך שהכל היה מלא פלפל וקומי!
פשוט ענקיים! כמובן שאהבתי הכי את גלעד קמחי ודניאל אפרת. אבל אני סתם משוחדת.. באמת שכולם היו פשוט מדהימים אחד אחד פשוט מעולים!

Hippie Jeannie

New member
שלום יוליקה.

יש פה מנהלת, אבל היא כותבת רק כשיש לה מה לומר, ולעיתים פשוט אין לה
בנוגע ל"רמה של ילדים וכו'" - מחקתי את השרשור ההוא, זה בסדר, אני פה גם בשביל דברים טכניים כמו לשרשר הודעות ולמחוק הודעות, ואני מטפלת בכל הדברים האלה, אולי לא SOS מיידי, אבל מטפלת בהם בהחלט. נא לא לקפוץ אם אני לא מוחקת הודעות פוגעות תוך 24 שעות, יש לי גם חיים מחוץ לפורום...
אני מסכימה אתך שיש בפורום הרבה יותר מדי מודעות של פרסום והודעות שמחפשות מילים של שירים מסוימים, אבל גם זה רלונטי בעיניי, אני לא חושבת שיש שום דבר פסול בלעזור לאדם שמחפש מילים\שירים. בשביל זה אני גם מבקשת מכל אדם שמפרסם מילים בפורום לכתוב אותם לא בגוף ההודעה אלא כקובץ נפרד (בקשה זו אף כתובה בחוקי הפורום) - בצורה כזאת אדם שמחפש משהו יוכל פשוט להיכנס לבקצי הפורום ולמצוא שם את מבוקשו. אפרופו, ראיתי שפרסמת כאן מילים לשירים בגוף ההודעה, אנא אל תעשי זאת יותר, צרפי מילים כקובץ. תודה
בנוסף - מאחר ואני אכן מסכימה שיש יותר מדי הודעות שכאלה בפורום, אשמח אם נעיר אותו לחיים, אבל זה לא תלוי בי, אני רק אדם אחד. אם כל חברי הפורום יתרמו לו - ביקורות על הצגות (מה שקורה כאן), דיונים מעניינים, רעיונות לסקרים ותמונות לגלריות וכו' - הפורום יהיה הרבה יותר עשיר ומעניין. אבל, כאמור, זה תלוי בכם. מקווה שאכן נראה פה יותר יוזמות!
שבוע טוב!

למעלה