יש לי שאלה?

ShortyGirl

New member
יש לי שאלה?

האם יש בקרוב איזה תחרות אצלכם? אני מעוניינת להשתתף

lior02010201

New member
הפורום לא מארגן תחרויות

מי שמארגן תחרויות זה מועדונים (לינקולן לדוגמה) והאיגוד.

aymanzt

New member
אני יכול להציע משהו?

למרות שאני לא משתתף קבוע כאן.... אני מבקר פה תדיר... הייתי מציע לייסד פה כלמיני פינות.. כגון פינת בוקר טוב.. ימי הולדת.. כלמיני פינות אוף-טופיק.. ולא להיצמד רק לנושאי ביליארד-סנוקר... מקווה שתקבלו הצעתי ברוח טובה וכהצעה בונה
אה .. בוקר טוב|שמש

9ball master

New member
תודה....

על ההצעה
אני יודע על המון גולשים שמבקרים בפורום זה באופן תדיר אך משום מה מעדיפים לא לקחת חלק פעיל.... לא מבין את ההיגיון...... אולי אם נעשה כאן שוב הגרלה וניצור בעיה בחלוקת הפרסים אז שוב נראה את הפורום "מתעורר"....

ShortyGirl

New member
מאסטר!

חשיבה שלך לא בסדר, לעשות בעיות על מנת לזכות בריטינג?

ShortyGirl

New member
הבעיה בפורום..

שאתם לא זוכים לשיתוף פעולה מהגורמים המוסמכים של הביליארד, יש כאן מספר בודד של משתתפים.

9ball master

New member
גורמים מוסמכים????

על מה את מדברת????? בכל העולם כבר הבינו שביליארד זה ספורט אישי וכל אחד מנהל את עצמו.... רק כאן (ובעוד כמה מדינות בעולם השלישי) החשיבה היא עדיין כמו חשיבה קומוניסטית....

lior02010201

New member
הגורם היחידי בארץ הוא האיגוד

אם את מתכוונת לזה. והיתה תקופה מזמן מזמן שאנשים מהאיגוד השתתפו בפורום אבל היה להם קשה להשיב לדרישות הצודקות ולטענות נגדם מצד חברי הפורום ובראשם 9BALL MASTER, לכן הם עזבו את הפורום ולא מזמן יחסית הקימו פורום משלהם (לפי דעתי היו צרכים לקחת את הפורום הזה ולעשות ממנו לפורום הרשמי שלהם כמו שעשו בפורומים אחרים בתפוז.) לכן אם בשביל לשתף פעולה איתם (שאני לא יודע עד כמה זה באמת יעזור לפורום) צריך לשתוק על הבעיות שלהם (ויש הרבה) אז זה לא שווה את זה כי ככה הביליארד בארץ לא יתפתח בכלל.

9ball master

New member
תיקון קל....

עד כמה שזכור לי, אף אחד, כולל אותי לא בא בדרישות האיגוד כזה או אחר דרך פורום זה
מה שכן, הועלו שאלות, תהיות, ודעות אישיות בהקשר לנושאים שונים שקשורים לאיגוד. האיגוד בחר להתנהג בדרך ילדותית משהו.... שאם לא משחקים לפי החוקים שלהם אז הם לא משחקים.... והחליטו לעזוב את הפורום באופן רשמי.... אך אני יכול להגיד בודאות שהם קוראים נאמנים של פורום זה....
הדלת של פורום זה פתוחה בפני כולם! ללא קשר לדעותיהם, להפך, אם כולם היו באותה דעה אז לא היו מתקיימים דיונים והצורך בפורומים היה נעלם.... ע"י דיון תרבותי בין בעלי דעות שונות אפשר להשיג הרבה.... מילת המפתח היא "תרבות" ואת זה אין

9ball master

New member
באיזה שלב של החיים שלך איבדת את

חוש ההומור שלך???? קצת ציניות לא הרגה אף אחד.... אבל הוכחת את טענתי, קצת פרובוקציה ושלפת את המקלדת.... את כמו רבים אחרים נהנים לבוא לפורום זה וללקט מידע אך להשתתף לא מוכנים, רק לבוא בטענות יודעים..... תגידו ממה או ממי אתם מפחדים? מישהו מאיים עליכם? עוד לא הועלה כאן נושא שלא קיבל התייחסות, אם זה קשור לביליארד או בכל נושא אחר.... להבדיל מפורומים אחרים, אני מעדיף לא להיות נוקשה לגבי הקשר ההודעה ונושא הפורום, ואני מעדיף ליצור כאן קבוצה של אנשים שהמכנה המשותף שלהם זה ביליארד אך יכולים לדון בכל נושא. אם זכרוני אינו מטעני, בהודעה הראשונה שלך כתבת שאת לא בקטע של ביליארד רק טרחת לקטול כי הפרס של ידידה שלך התעקב... והנה שוב את כאן רק כשיש לך סיבה לקטול.... כך סתם ללא כל הצדקה..... המניעים שלך לא במקום! חשבת אולי להתחיל להסתובב בפורום "ילדות רעות".....

ShortyGirl

New member
אין לי מספיק ידע

לענות לך, אבל על פניו נראה לי שאתה מבלבל את המוח.

O f e r P e e r

New member
חשבתי..

על כך לפני מספר חודשים וזה לא יצא לפועל מסיבות אישיות.. אני חושב שזה רעיון נחמד, אשמח, בהתנדבות, לארגן אירוע פורום בסוף שבוע (שעות הצהריים) אשר מקובל על ידי חברי הפורום באיזור המרכז... קרוב לוודאי שתהיה עלות מסויימת- אני ממליץ על סכום של עד 50 ש"ח למשתתף שיועברו למועדון ויכללו כמה שיותר פריטים כגון שתייה ואוכל, גביע ועוד. בבקשה: שילחו פניות כאן, אם יהיו מספיק נרשמים- נארגן, אחלה ביליארד, עופר

למעלה