יש לי שאלה

Bloody Ballade

New member
יש לי שאלה

אימא שלי ברוב תמימותה חושבת שאנחנו יכולות לעבור לאנגליה בלי שיש לנו קרובי מישפחה שם או בכלל שם מה לעשות (זאת בעיקבות המצב) אז מה שרציתי לישאול הוא האם זה נכון שמי שנישאר שם מעל לחמש שנים יכול לקבל אזרחות? והאם אם נישכור למשל עורך דין נוכל לבקש מעמד של פליטי מילחמה? (זה רעיון שהיא הציעה במקור) אודה לכל מי שיעזור לי אפילו אם השאלות אולי ניראות מטופשות.

נצר1

New member
דעה אישית שלי

נשמע מאד מופרך (במיוחד הקטע על פליטי מלחמה) אם יש לאמא שלך דרכון של אחת ממדינות האיחוד אתן אכן יכולות לעבור לפה, לעבוד, לשלם מיסים, ולבקש אחרי 5 שנים אזרחות.

chickensoup

New member
You will NOT be granted refugee

status in the UK. If you fear the general situation in Israel. There is a legal definition for refugees. Fearing a state of war in your country does not apply. Although, if you can show that you are persecued specifically in your country because of your ethnicity, you may qualify, for example, Kosovans... You do not get citizenship after 5 years, if your stay in the country was illegal. Only after 14 years you can apply to remain in the UK ( if you are here illegally) under the long residence rule.

למעלה