יש לי שאלה?

idan1986

New member
יש לי שאלה?

קראתי כמה דברים שכתבתם ואתם נשמעים אנשים נחמדים חוצמי כמה מפגרים... אבל יש כאלה בכל פורום (rock star אתה לא קשור לעולם....) עכשיו השאלה שלי ? יש ספר של מירק שמסביר את הכל אבל הכל על מירק? וגם ספר על סקריפטינג ? כי אני רוצה ללמוד את זה... בבקשה תעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש...

Rul3R

New member
יש

אם רצית ספר בעברית אז יש אחד אבל הוא לא מסביר לעומק ולא נעליים. וחוץ מזה, אני לא הייתי משקיע בספר על מירק, אם כבר אז תקנה ספר שמלמד אותך איזה שפה רצינית או רשתות או משהו יותר רציני מזה, מירק תלמד מאתרים ומסקריפטים של אחרים ומה שלא תבין יש לך את העזרה של המירק שלדעתי היא מאוד טובה ומפורטת ולא צריך יותר מזה, אבל אם בכל זאת לא תבין, יש לך את הפורום הזה.. אז תחסוך את הכסף שלך ותבזבז אותו על משהו קצת יותר רציני כמו למשל קרמבו או משהו.

idan1986

New member
לא התכוונתי...

פקודות בססיות של מירק אלה איך אני עושה כל מנה סקריפטים וכל מנה "תוכנות" כמו מירק שדומות אבל שונות כמו Polaris 2001 / xp .

Rul3R

New member
ואני אמרתי

שתלמד את זה מסקריפטים של אחרים ומהעזרה של המירק ומפורמים כמו זה. אלה הדרכים הכי טובות ללמוד את זה..

havlaz

New member
אני מסכים עם רולרלר

קובץ העזרה של המירק הוא מצויין, אתה יכול ללמוד המון. יש גם אתרים ב"לינקים" עם מדריכים ויש גם במאמרים מדריכים יש פה גם קודים שאנשים מעלים אתה לא צריך יותר מזה כדי להיות גאון. חשוב לדעת, מירק זה שפה פתוחה, אתה יכול לראות קוד של כל סקריפט, זה לא למשל VB שאתה יוצר קובץ EXE ואתה לא יכול לדעת איך הוא בנוי. פה אתה פשוט נכנס לרימוט, ויכול לדעת איך זה בנוי.

ChAk

New member
לא ממש נכון

זה לא בדיוק נכון... יש סקריפט שנקרא אומגה סקריפט יוצר הסקריפט די חסם את האפשרות להסתכל לו ברימוטים כלומר זה עדיין אפשרי, אבל כל פעם שניכנסים לרימוט זה אוטומטי מוקטן לגודל מינימלי ונמצא על פונט לטיני או משהו כזה, אז זה פול עבודה לראות קוד פשוט ועדיף לא להסתבך. אבל עקרונית אתה צודק , כמעט מכל סקריפט אפשר ללמוד המון

DrunkGoat

New member
סקריפטינג...

לומדים מסקריפטים אחרים ומקובץ העזרה, ככה כולם עושים את זה (זו ה"שפה" הכי פשוטה שאפשר לתאר), ואם יש לך עבר בתיכנות כלשהו אחר, אז זה בכלל קל. (חוצמזה, יש את ערוצי העזרה #HelpDesk וכד´ אם אתה לא מבין משו)

ChAk

New member
קצת כיוון

טוב אז ככה: אין כזה דבר ספר לסקריפטינג אבל יש המון מקומות שיזרו לך בשמחה יש את הקובץ עזרה (help/), ויש ערוצי עזרה: בדל נט - HelpDesk# בישראל נט - #עזרה בהצלחה!!!

למעלה