אני מציע לך לחזור ולחקור את התקופה
קשה לי מאוד להתייחס ברצינות למה שאתה כותב, כי ברור מהדברים שאין לך מושג (ואני אומר את זה בלי שום טיפת התנשאות, אלא מעצם כיבוד התקופה והאמנים שאני אומר את זה) איך הדברים היו. זה ממש לא לזכותך כשאתה מניף בגאון את דגל הבורות שלך, כי: א. אלבומי קונספט כבר היו הרבה לפני '73, כמו שאחרים אמרו לך. ב. חביבי, הפסיכדליה התחילה בשנת '65 בטקסס עם להקת "מעליות הקומה ה-13", ואלבומם מ-'66 "הצלילים הפסיכדליים של מעליות הקומה ה-13" נחשב לאחד הראשונים. הביטלס הוציאו את "Revolver" ב-1966 והוא פסיכדלי. ג'ימי הנדריקס, ג'פרסון אירפליין והגרייטפול דד (אמנם במתכונת אחרת ולא על ויניל) עשו פסיכדליה באותה שנה, ולהזכירך פינק פלויד הוציאו את החלילן בשנת 1967. וזה בלי שום זילזול בפינק פלויד, אני אוהב אותם מאוד ומודע להשפעה שלהם. ג. בקשר ל-On the Run, תשמע את Tangerine Dream (ועוד הרכבים אחרים כמו Can), עשו אלקטרוניקה של ממש לפני '73. עוד דברים מאוד משפיעים במוסיקה אלקטרונית, אמנם לא ממש טראנס, הם Silver Apples, צמד אמריקאי מסוף שנות השישים, ו-White Noise, גם פעלו בסוף שנות השישים. ד. למה שכתבת על דילן אני בקושי יכול להתייחס ברצינות, כי אין לך מושג על פועלו והשפעתו של דילן. תשמע את Highway 61 Revisited, תראה את הסרט הדוקומנטרי המעולה של סקורסזה עליו "No Direction Home", ואני בטוח שהדיעה שלך תשתנה. זהו לבינתיים, יום טוב לך.