יש לי שאלה

FunkyMonk

New member
רק ד"א,

אני לא אמשיך לכתוב הודעות בשרשור הזה. כי אתה פשוט לא שווה את הזמן שלי.

Pftt

New member
פחחחח

"אתה מתנהג כמו ילד קטן, מנסה להעליב ולעקוץ, ומבטל ללא כל ידע אמיתי מה שאנשים אומרים לך." אז אתה מסייג סרקזם לילדים קטנים. הבנתי. אין ביכולתי אף לתאר לעצמך את הטיפשות שבדבר. "מבטל" - לא. לא ביטלתי שום דבר. הכרזתי שהטיעונים של מסטרד אינם משכנעים אותי. לא הטלתי ספק באמיתותם של הסעיפים ולא ביטלתי כלום. "שוב, אני אגיד לך. קודם כל, תגדל, אח"כ תלמד מה זה פרוג, תכיר מה זה פינק פלויד, ורק אחרי כל זה, תחזור לפה לדון איתי ברצינות." ושוב, חוזר אתה לכסילותך. אני לא יודע מאיפה צץ לך הרעיון שהיני מדבר איתך על פינק פלויד, כשהדבר האחרון שזרקתי לך בהקשר אליהם נעשה בעבר הקצת רחוק (בהתחשב בדיון). אתה אומר לי לגדול - שוב, אתה רואה את התוקפנות שלי, לא את שלך. כסיל וצבוע אתה. כבר צוטטתי שלל משפטים מהתגובות שלך שהוכיחו זאת. "קטונתי מלהסביר לך פרוג מהו בדיוק, כי אינני יודע בדיוק. אני יכול להסביר בכלליות ולזרוק כותרות, אך זה לא יהיה הסבר אמיתי." ואתה אומר לי ללכת ללמוד מהו פרוג.. אז לפי טענתך, אתה לא יודע מהו פרוג באמת - אך אתה עדיין רשאי לדיין האם להקה היא פרוגרסיבית או לא. אחרים, לדוגמא אני - אינם רשאים. מדבר גדולות אתה, "אתה לא שווה את הזמן שלי", נפלת בגדול ילדון, נפלת בגדול! כל מה שאתה עושה - סותר את עצמך. אומר שאני לא רציני, בעוד שאתה מצהיר שאין כוונתך להיות רציני אומר שאתה מטפח דיון רציני, כשבקושי הגבת חוץ מדברי בערות אומר שאני מתנהג כמו ילד קטן, ולא רואה כמה תגובתיך תוקפניות אומר שאני לא יודע מה זה כך וכך, ולפיכך, אני לא רשאי להתדיין עם המלומד הקופיף, אתה אומר שאתה לא יודע גם מהו הדבר, אך אתה איש שיחה לגיטימי לדיון בנושא אומר שהוא יודע ובקיא באסכולת הפינק פלויד, וכל מה שרשמת נתפס כשטויות חלק א' של תגובתיך - תגובה אחת קצרצרה ו"אין לי כוח". כל הדיון הרציני שלך מורכב מכמה שורות מסכנות ו"אין לי כוח" - ממש אמין. חלק ב' - השטויות שלך שהפרכתי בכמה ציטוטים שהראו כמה אתה טיפש אני למשל - בחיים לא אגיד לך שאתה לא שווה את הזמן שלי, מכיוון שאני רוצה לעזור לך, ובמצב שאתה נמצא כעת - אתה בהחלט צריך עזרה. כל עוד תבקש ממני בנימוסין, אולי אעזור לך לדבר בצורה לוגית וראציונלית. מה שאתה מוציא מהפה שלך כעת - מילמולים חסרי פשר. אם היית תופס על כמה יצאת טיפש בטענות שלך, לא היית מדבר אלי כך. אמרת דברים לא פחות מטומטמים מ - אני שונא גלידה, אני אוהב גלידה (ובינינו - אם אתה לא רואה את הכשלים הלוגיים בתגובות האחרונות שלך אז מצבך בכי רע). בקצרה ילדון, יש לך עוד לאן לצמוח. כשתגיע גבוה מספיק ללקק לי את הבהונות אשתדל לידע אותך על התקדמותך. הייתי יותר מעריך אותך אם היית יוצא מלומד ומודה בשגיאותיך, אך כנראה שלברוח יותר הסגנון שלך. ביי ביי.

JohnPaul

New member
אני מציע לך לחזור ולחקור את התקופה

קשה לי מאוד להתייחס ברצינות למה שאתה כותב, כי ברור מהדברים שאין לך מושג (ואני אומר את זה בלי שום טיפת התנשאות, אלא מעצם כיבוד התקופה והאמנים שאני אומר את זה) איך הדברים היו. זה ממש לא לזכותך כשאתה מניף בגאון את דגל הבורות שלך, כי: א. אלבומי קונספט כבר היו הרבה לפני '73, כמו שאחרים אמרו לך. ב. חביבי, הפסיכדליה התחילה בשנת '65 בטקסס עם להקת "מעליות הקומה ה-13", ואלבומם מ-'66 "הצלילים הפסיכדליים של מעליות הקומה ה-13" נחשב לאחד הראשונים. הביטלס הוציאו את "Revolver" ב-1966 והוא פסיכדלי. ג'ימי הנדריקס, ג'פרסון אירפליין והגרייטפול דד (אמנם במתכונת אחרת ולא על ויניל) עשו פסיכדליה באותה שנה, ולהזכירך פינק פלויד הוציאו את החלילן בשנת 1967. וזה בלי שום זילזול בפינק פלויד, אני אוהב אותם מאוד ומודע להשפעה שלהם. ג. בקשר ל-On the Run, תשמע את Tangerine Dream (ועוד הרכבים אחרים כמו Can), עשו אלקטרוניקה של ממש לפני '73. עוד דברים מאוד משפיעים במוסיקה אלקטרונית, אמנם לא ממש טראנס, הם Silver Apples, צמד אמריקאי מסוף שנות השישים, ו-White Noise, גם פעלו בסוף שנות השישים. ד. למה שכתבת על דילן אני בקושי יכול להתייחס ברצינות, כי אין לך מושג על פועלו והשפעתו של דילן. תשמע את Highway 61 Revisited, תראה את הסרט הדוקומנטרי המעולה של סקורסזה עליו "No Direction Home", ואני בטוח שהדיעה שלך תשתנה. זהו לבינתיים, יום טוב לך.

FunkyMonk

New member
אוף, אוף,

לעזאזל@$@#%@#^@#^ זה שהפסיכדליה התחילה ב-65' לא אומר שסיד לא השפיע!!! כסאמק! זה שיש מוסיקה אלקטרונית כבר 3 שנה לא אומר שרדיוהד לא פרצו גבולות! פאק, אנשים, האטימות הזו מעצבנת. זה שיש להקה שמציאה משהו זה טוב ויפה, זה לא אומר שאחרים שהמשיכו בסגנון הזה לא משפיעים. דרים ת'יאטר לא השפיעו על אף אחד? ברור שלא! כי את הפרוג המציאו קינג קרימסון ב-66'! מה?! מה הקשר בין מתי הומצא הז'אנר לבין המשפיעים שלו? ולגבי דילן - זו הייתה בדיחה!@#$!#@%! די לקחת הכל ברצינות יתרה!#@$ (או שאני יכול להפסיק למתוח בדיחות על הרבה הודעות..=/)

Liorking

New member
תגיד לי

"דילן יודע לכתוב ראפ" - אל תעז להוריד מגדולתו של בוב דילן ולהשוות אותו למוזיקה נחותה. ווטרס לא הגיע לרמה של בוב דילן מבחינת מלים, אף אחד לא. אז הוא כתב ביוגרפיה על עצמו, בוב דילן כתב על כל דבר אחר כמעט, הוא זה שהתחיל את זה. כל שיר שלו מלא במלים, שומעים שהמלים באות לו בקלות.

FunkyMonk

New member
אוף נו...

זו הייתה בדיחה, באמת. זה היה בצחוק, אני לא מוריד מגדולתו של דילן בתור כותב.

jerur1

New member
הקטע הפלוידי הכי פרוגי

בעיני זה ECHOES מתוך MEDDLE, אפילו יותר מAHM, למרות שכאלבום, AHM הוא אלבום קונספט - זה יותר "מתקדם" מMEDDLE.

eliavtu

New member
לוידע איך הכנסת את אלי אבל...

Porcupine Tree זה בהחלט רוק מתקדם יש להם השפעות מפינק פלויד זה אותו "Space rock " כמו של פינק פלויד.. אין הרבה הבדל בין הסגנונות שלהם ואליס זה בכלל גראנג'

Apoca1ypse

New member
PT

פרוגרסיב רוק, וקצת מטאל באלבומים האחרונים (in absentia, deadwing) ופסיכודלי באלבומים הראשונים...

arielez

New member
תנסה לא להגדיר ותגיע רחוק אחי

תנסה לא להגדיר, אלא רק להעזר בהגדרות למען ההתמצאות. אפשר להפתח ולפתוח אופקים אם רק נפסיק לנסות למסגר כל דבר. כמו קיומו של הפורום הנחמד הזה. איך היינו מוצאים אחד את השני? אבל רובנו (הדוממים) לא מגדירים. אלטרנטיבי? מלשון המילה- אלטרנטיבה: חלופה, תחליף, חלופי. פעם היית יכול לומר על PINK FLOYD שהם אלטרנטיב. היום, לצערנו, הם MAIN STREAM (או איך שכותבים את זה). נכתב פעם, בכתבה עם סטיבן ווילסון, בנסיון להגדרתם, שהוא לא אוהב שמגדירים אותם כפרוגרסיב. בכתבה אחרת נכתב שלעולם אל תאמר לPORCUPINE (אם תפגוש אותם ברחוב, יוצאים שיכורים מאיזה פאב) שהם פרוגרסיב אלא להקת רוק בריטית. ואני אומר, שילך להזדיין סטיבן ווילסון. עם תימנים.

למעלה