יש לי שאלה

יש לי שאלה

זה חוקי שאוטו זבל יהיה ברחוב בשעה הזאת ? הריח והרעש לא מעירים את האנשים שכבר ישנים ?
כי זה המצב אצלי עכשיו :S (ברחוב)

בלסמיצר

New member
הסרחון גדול יותר בבניין העירייה

את צודקת בהחלט ,תפקיד העירייה לשרת אותנו האזרחים ולא לגרום לנו סבל. יתכן שמדובר במקרה חד פעמי שנובע מהצטברות גדולה של אשפה עקב החג,ואת זה את יכולה לדעת האם מדובר במקרה חד פעמי. מכל מקום עיריית פתח תקווה מתנהלת באופן מושחת ורק הלילה פורסם דו"ח חמור שדן בהתנהגות סגן ראש העיר שעשה מיליונים תוך ניצול תפקידו וראש העיר כאילו לא ידע כך הוא לפחות טען בפני המבקר. אז תנשמי עמוק ותזכרי שאנשים לא הגונים הלילה כבר לא ישנים. חלומות פז והצלחה בהמשך הבחינות

מיכל שב

New member
אני חושבת שזה קשור לחג

ואני דווקא מאוד מעריכה את העיריה ששולחת את פועלי הזבל (שאני לרגע לא מקנאה בהם) לנקות את כמויות הזבל הענקיות. עלי הם ריחמו והם מרוקנים את הפחים עכשיו (למרות שהייתי כל כך עייפה שאם הם היו מרוקנים את הפחים מעל הראש שלי בלילה, עדיין לא הייתי שמה לב
)

מיכל שב

New member
אבל הם עושים עבודה קשה

פיזית ומאוד לא נעימה תברואתית. מה גם שהם עובדים בלילה וזה גם לא תענוג. מגיע להם כל גרוש.

Shusho

New member
אצלי הם באים בארבע לפנות בוקר

ומצפצפים מתחת לחלון |:

מיכל שב

New member
זה ממש מרגיז../images/Emo46.gif

מילא לעבוד בלילה (בסה"כ המטרה היא להקל עלינו בבוקר) אבל לעשות רעש?

jk500

New member
אצלנו באים ב2.30 בלילה תתלוננו ב106

תתלוננו ב 106 מוקד העיריה. זה עוזר. רק צריך את היוזמה

מה אתם מתלוננים??

האנשים עושים את העבודה שלהם, תגידו תודה שלא מסריח לכם ותשתקו. על כול דבר אתם מתלננים כמו 2 זקנות!!

nany12

New member
אוו!! סופסוף!! צודק!! מסכים!!

חיכיתי שמישהו יגיד את זה

LuNa MaJnUnA

New member
למה לא אמרת בעצמך?../images/Emo13.gif

האוטו זבל אצלנו זה משהו נורא מגניב. זה תמיד מגיע בצהריים כשאנחנו חוזרות מהבי''ס ואז אפשר לראות את בר רצה הביתה כדי שהוא לא יגיע לרחוב שלה בזמן שהיא צריכה ללכת שם

חחחחח

לי יש בובה של אוטו זבל :S מין אוטו מפלסטיק כזה חחחחחח ממש אהבתי אותו כשהייתי קטנה משומה..הייתי מאכסנת בו דברים

Octavarium

New member
וואלה...

אני אהבתי לצלול פנימה! :\... חחח (אתם מבינים שזה היה ציניות אני מקווה...)

nany12

New member
כי אז הייתי נעלם בנסיבות מסתוריות

בעצם זה היה יכול להיות די מגניב

למעלה