יש לי שאלה...

לודנסיה

New member
יש לי שאלה...

שאלה רצינית לחלוטין: אני יודעת שתמיד היו כל מיני שמועות על אוננות אצל גברים (החל מעיוורון וכלה במניעת כניסה לגן עדן..). מה שמשתמע הוא שגברים לא צריכים לאונן. אני לא מצודדת בטענה הזו, אבל - השאלה שלי היא כזו - האם כאשר גבר לא מאונן לתקופה ארוכה (אני מדברת בטווח של שנים), הוא לא פוגע בעצמו?.. מבחינת פוריות... תודה רבה!

דורא

New member
מבחינת התורה אסור לאונן ולהשחית זרע

ואין דאגה שזה יצא מהאוזנים...אם יש רזרבות זה מופרש בשתן

ruben74

New member
בשטן?? ../images/Emo67.gif

איזה שטויות את מדברת בחיייייי מה קשור השטן עם הזרע??.

מסכים עם דורא

כשהייתי בסדיר סגרתי תקופות בלי אוננות ושהיתי משתין בסוף השתן הייה גם יוצא זרע

niRa1975

New member
הוי ראזל....../images/Emo7.gif

מזכן שלנו,,,איזה שירות צבאי עברת...נורא נכון?

לא יודע

אבל מה שכן עולה לי בראש שאולי יש פה עניין של א מיניות.. כי לרוב האנשים שאני מכיר יש צורך לאונן ולהגיע לפורקן מיני, זה נורמלי. אבל לא לאונן בכלל או לא להגיע לפורקן בכלל בשום דרך? נשמע לי טיפה בעייתי.

איל גופ

New member
עד כמה שאני יודעת - גבר שלא יאונן

הרבה זמן - הזרע יצא לו בקרי לילה. הגוף צריך להוציא את זה מידי פעם.

אין פגיעה בפוריות

הגוף יפלוט את הזרע בדרכים משלו. מה שכן יכול לקרות זה רגישות יתר למגע..

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifתודה שענית לי

שליחה שלא עניתי לך עד עכשיו פשות מאוד התבישתי ומאז לא נכנסתי לפורומים בכלל ואני מאוד מודה לך שרצית לעזור אבל עכשיו מאוד מאוד מאוחר כי אני מאוד מאוחזבת מחיים המין שלי אז החלתי לא לנסות עוד כי אני רק מתאחזבת ואם אתה עוד רוצה לדבר איתי אז אני אחקה לתשובה ממך תודה מראש אז נדבר במסינגר אם אתה רוצה אז תכתוב לי האימל שלך ואוסיף אותך אצלי תודה

לודנסיה

New member
תודה רבה!!!

עזרתם לי מאוד.. :) אגב, אני יכולה להניח שזה מה שקורה לנזירים / כמרים למיניהם, לא?...

niRa1975

New member
כמרים ונזירים מקבלים מדכאי הורמונים

ובמשך השנים נפגעת להם המערכת הורמונלית דבר שגורם להם בגיל 39 להיראות כמו 50. כך שהם לא מאוננים אולי הפרחים הילדים כן

niRa1975

New member
לא פוגע אבלל...

יהיה לו בטח זין קשה כמו המרפקים ,,,או שהוא ישכח איך נראה פות באמת מרוב אוננות,,,הבעיה תהייה במוח בהחלט לא בפוריות. אבל בגדול אוננות זה דבר בריא ואבוי למי שלא עושה את זה בימי "משבר".

למעלה