יש לי שאלה?

ido747

New member
יש לי שאלה?

האם מי שטס בחברת אל על לאילת הוא טס מטרמינל 3? כי חברת ארקיע וישראייר טסות מטרמינל 2. האם הנוסעים שטסים באל על עוברים בדיוטי פרי? או שיש להם דרך שונה מהנוסעים לחו"ל?ואיכן הם מפקידים את המזוודות כמו כל נוסע שטס לחו"ל אושיש להם עמדות צא'ק אין שונות?.

עד כמה שידוע לי...

ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה... אף אחד לא טס לאילת עם אל על כי לאל על אין טיסות לאילת. הטיסות לאילת מנתב"ג יוצאת אך ורק מטרמינל 2. מי שטס לאילת לא עובר בדיוטי פרי. הוא פשוט מגיע לטרמינל 2, עובר בידוק ביטחוני (אפשר עם ת.ז) ומפקיד את המזוודות בדלפקי הצ'ק אין במקום. לבסוף אוטובוס לוקח את הנוסעים עד למטוס. ושתהיה לך טיסה נעימה

כמעט מדויק

אל על מוציאה לפעמים טיסות לאילת אבל זה בעיקר עבור נוסעי טרנזיט. לפעמים ניתן למצוא כמה ישראלים שאיכשהו מצאו את דרכם לטיסה (מספרה בד"כ 602 אם אני לא טועה). יש לציין שגם הם לא עוברים בדיטי פרי שכן זה מיועד לאילו שעוזבים את גבולות ישראל.

SWEET HOME

New member
ולכן זה מדוייק

ישראלים מוצאים עצמם לפעמים בטיסה זו רק אם הם טרנזיט. לא כי קנו כרטיס לאילת והעלו אותם על טיסה זו. וגם אז הטרנזיט הוא אילת בדרך חזרה מחו"ל...

mister22

New member
טיסות של אלעל לאילת אכן עוברות

מטרמינל 3 והנוסעים שלהם עוברים בדיוטי פרי אבל אינם יכולים לקנות כלום בעצמם מכיוון שיש להם כרטיס עלייה למטוס שעליו רשום שהם טסים לאילת(באסה)... וזו הסיבה שהקופאית בדיוטי פרי מבקשת לראות כרטיס עלייה למטוס בזמן התשלום!!

הא?

מתי לאחרונה ראית נוסע לאילת בטרמינל 3? ועוד בתוך הדיוטי פרי? תגיד... אתה בטוח שאתה עובד בנתב"ג? ועד כמה שידוע לי (וידוע לי) הקופאית בדיוטי פרי לא מבקשת כרטיס עליה למטוס. היא מבקשת כרטיס חזרה לארץ. שתהיה שבת שלום

mister22

New member
היא מבקשת כרטיס עליה למטוס

במידה ואתה משאיר את הקניות בארץ היא מבקשת לראות את כרטיס החזרה...אני רואה מלאאאא נוסעים לאילת הם יוצאים דרך שערים שמובילים לאוטובוס ונלקחים משם למטוס שכנראה חונה ליד טרמינל 2... אלו שערים D1A לדוגמא.. אחי אתה בשער יותר מידי!!!

הא?= אההההההה

נראה לי שהבנתי. יכול להיות שאלה נוסעים שמגיעים מחו"ל במטרה לנחות באילת, ומאחר ואין טיסות מחו"ל לאילת (נכון?) הם חייבים לעבור בטרמינל 3? אז זה כבר נשמע הגיוני. בקשר לכרטיס עליה למטוס - צודק, טעות שלי. טעות טועים טעיתי. ומשום מה בזמן האחרון אני כבר לא מבלה בשער כל כך הרבה... יש המון בודקים חדשים שנהנים מהפרבילגיה לעמוד בשער ולא לעשות ישראלים. רווח שלהם. משמרת נעימה!

tomerikoc

New member
אלעל 601

יוצאת מטרמניל 3...דרך שער האוטובוס למיניהם..עושים צ'ק אין בדלפק 77 בחמידה ועזבו את השדה וזה מטוס של ישראייר...בעיקרון כולם בטרנזיט

למעלה