יש לי שאלה!

ysofer

New member
יש לי שאלה!

המוזיקה מתה??? כי נדמה שאין יותר שירים חדשים הכל ביצועים מחודשים וזה מגעיל! מה קרה?!!?! נגמרו הרעיונות??

infectme

New member
נראה לי שאתה צודק ../images/Emo62.gif

לכן עלינו להרחיב את מגוון סוגי המוזיקה שאנו שומעים תנסה להחשף לטראנס פסכדלי, במיוחד איפקטד מאשרום. מוזיקה חדשה ומעניינת. ולא רק זה, יש מספיק סגנונות חדשים.

infectme

New member
אה, כבר שמעת?

או שתמיד נבהלת מהשם?
בכל מקרה הפסד שלך

infectme

New member
יש בכלל טראנס יותר טוב מהם?

אין על הרמה שלהם בכלל

עוגייה

New member
ממממה?

הם עושים טראנס מגעיל ברמה...כל הטראנסים שלהם אותו הדבר.

infectme

New member
זיוני מוח

תני דוגמא לאלבום ששמעת? נראה לי שאת לא יודעת על מה את מדברת גועל

עוגייה

New member
דבר ראשון

תתחיל לדבר יפה כי זה שיש לי דעות אחרות משלך לא אומר שאני מטומטמת ודבר שני אני לא יודעת שמות אבל הייתי במסיבה שהם תקלטו וזאת הייתה המסיבה הכי גרועה שהייתי בה עד עכשיו. מרוצה?? בן כמה אתה בכלל שאתה מתנסח ככה..?

infectme

New member
אז ככה :

דבר ראשון, אני בן 18 דבר שני, לא אמרתי שאת מטומטמת, אלא שמה שאת אומרת מגעיל.. דבר שלישי, לא יודע לגבי המסיבות כי עוד לא הייתי באחת, הייתי רוצה. לדעתי, את צריכה לנסות את האלבומים שלהם, כי הם שונים לגמרי מבחינה מוזיקלית, בניגוד למה שאמרת, הם מקוריים ומעניינים ולכל אלבום יש סגנון שונה לגמרי. המלצה שלי להתחלה: Classical Mushroom אולי הייתה לך סתם התנסות רעה עם תיקלוט גרוע שלהם... תלכי על האלבומים, תודי לי אחר כך, גם הטראקים הלא משוחררים שלהם פצצות, ויש הרבה כאלה באמת... שווים עוגייה

עוגייה

New member
אני אסביר לך משהו...

זה לא מה שאמרת, זה איך שאמרת את זה...
ודבר שני אני בכלל לא אוהבת טראנסים (בדר"כ)

infectme

New member
../images/Emo5.gif אז חבל שלא אמרת את זה בהתחלה

לא הייתי מתאמץ כל כך... וזה מסביר למה לא אהבת את אינפקטד להת´

חולוני

New member
אם את לא מכירה אז תשתקי.

אינפקטד מאשרום טובים מאוד. הייתי ב-2 הופעות שלהם בהאנגר, והטראק הכי טוב שלהם לדעתי הוא Bust A Move.

עוגייה

New member
אוף שתוק.

קראת את השירשור? אם לא אז אין לך על מה לדבר איתי.. ואם כן אז כנראה יש לך בעייה בהבנת הנקרא.

חולוני

New member
קראתי את השירשור.

ואמרת שהם חרא בגלל שאת לא מכירה אותם. וזה ששמעת שני טראקים במסיבה, לא אומר כלום על כל המוזיקה שלהם, תנסי להוריד את הטראק שרשמתי, תשמעי אותו, ואז תחזרי ותגיד לי אם את עדיין חושבת שהם חרא.

infectme

New member
אחי.. יש לך טעם נהדר ../images/Emo6.gif

אכן הטראק הכי יפה שלהם אבל אני חושה שיצירת המופת שלהם לא למסיבות זה Dancing with Kadafi ובכלל כל ביץפי אמפייר אלבום ענק. ואין כמו Nothing comes easy בשביל מסיבות.. מביא אקסטזה זהו...

ניסיון של אנשים...

להחיות את העבר. באמת חבל שכל שיר שלישי שיוצא הוא חידוש למשהו. אני נורא מקווה שאמנים יתחילו להפעיל טיפטיפה (לא הרבה...) את הראש ויביאו שירים חדשים ומקוריים. עבר המון המון זמן שאז ששמעתי שיר והייתי בטוח שיהפוך לשיר נצחי ולא תקופתי.

risha

New member
נכון אבל...

למרות זאת יש כמה חידושים שהם אפילו יותר טובים מהמקור במקרים מסויימים. תראו את "הוא לא ידע" שמבצעים ארכדי ומיכה... חוץ מזה יש גם כמה טובים באנגלית. אני לא הייתי פוסלת אותם כל כך מהר...

למעלה