יש לי שאלה

**rona**

New member
יש לי שאלה

אני צריכה למלא טופס ממשלתי ויש לי שתי שאלות: 1. ישנו סעיף "דת" ורשום לידו : "נוכחית" , "קודמת". מה אני אמורה לכתוב? יהודי??? 2. רשום לכתוב שם משפחה באותיות דפוס. אל תצחקו אבל אותיות דפוס זה כמו האותיות שבהם אני רושמת עכשיו במחשיו או אותיות "גוטמן יד " שיש ב- word ??? זה ממש דחוף - אשמח אם תענו לי במהרה.

**rona**

New member
עוד משהו....

ישנו סעים של מחולות וטיפולים רפואיים בהווה. האם אני צריכה לציין שם שאני בהריון??

ציפי ג

New member
הריון לא מוגדר כמחלה,

אם את יהודיה והיית מאז ומעולם יהודיה, אז תכתבי בדת הנוכחית יהודיה. אותיות דפוס הן האותיות המופיעות על המקלדת

**rona**

New member
תודה רבה לך ציפי

melly1

New member
הריון אינו מחלה אך טיפול רפואי כולל

גם טיפול מבורך בגין הריון

איזה טפול רפואי אשה מקבלת

בשל הריונה? (אני לא מדברת על הריונות עם סכון גבוה, שגם אז זו לא מחלה, אלא על הריונות רגילים). וסתם לגבי ההגדרה שהריון לא מוגדר כמחלה, אני כבר שאלתי בעבר, איך היה המגדיר מגדיר סטואציה בו במשך תשעה חודשים תמימים מרגישים עיפות, בחילה, קשיי ריכוז, חוסר לחץ דם, או עודף לחץ דם, כאבים בשרירים שונים ומשונים, אלמלי היה מעורב בענין תינוק. כלומר אני לא חושבת שהריון הוא מחלה, אבל מקצת מתסמיניו בהחלט נראים ומרגישים כמו מחלה.

אביא

New member
יובל לא הביא לך תותים בחורף?

בדרך כלל הטיפול הרפואי בהריון כולל פסיכולוג לבעל וזה לא מכוסה.

אני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ודורש קטגורית

לדעת איך זה?! איך זה שאביא מעיר הערות כאלו והשמיים לא נופלים (נופלות, בעצם
) ואני, רק נושם, ותופי הטום טום מכות....

אולי כי הוא יודע שיובל הביא

לי תותים בחורף (מעורבים ביוגורט) ואולי כי הוא חושב שהוא זקוק לעזרה של פסיכולוג, ודחוף.

כן, צריך לציין.

ההריון אמנם אינו מחלה, אבל הוא מקנה זכויות סוציאליות ומטיל מגבלות מסויימות על מקום העבודה. אם לא תודיעי על כך למעביד, עלולה להיות פגיעה בזכויות אלו.

ציפי ג

New member
אני מאוד מקווה שזה לא טופס למקום

עבודה, שכן אז הם עוברים על החוק בשאלם את דתה של המבקשת (אלא אם כן מהות העבודה קשורה בדתו של העובד כגון קאדי, או משגיח כשרות). אני חושבת שהטופס הוא סתם טופס ממשלתי.

למעלה